Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
mohl bych se zeptat, neruší tě ten RAM odfuk při spaní? Já mám box, v předsíňce, co je napojena na pokoj kde spím a musel jsem přidat časovač na ten odfuk, kde jsem nastavil aby odfukoval 15 min a 15 min byl v klidu a vždy když jdu spát, tak se snažím usnout v intervalu 15ti min, kdy zrovna nejede Kupoval jsem i regulator otáček, ale s tím je to snad ještě i horší, protože když to snížím, tak větrák začně pískat ve vysokých tóninách
Původní příspěvek od kebron Ahoj,
mohl bych se zeptat, neruší tě ten RAM odfuk při spaní? Já mám box, v předsíňce, co je napojena na pokoj kde spím a musel jsem přidat časovač na ten odfuk, kde jsem nastavil aby odfukoval 15 min a 15 min byl v klidu a vždy když jdu spát, tak se snažím usnout v intervalu 15ti min, kdy zrovna nejede Kupoval jsem i regulator otáček, ale s tím je to snad ještě i horší, protože když to snížím, tak větrák začně pískat ve vysokých tóninách
Zdar, no predtým som mal ufo ruck 320m³ a to bolo ovela hlucnejsie, tento sam o sebe huci dost, ale vdaka sonoflexu sa to dosť utíšilo,tiež som to chcel dať na časovac ako ty . Ale pre kytky to nieje prospešné, pod sodikom sa za 15minut vzduch dosť ohreje a je tam dusno, regulator otáčok ako píšeš,, ventilator huci este viac, ak chces znížiť otacky bez hluku musíš použiť lepší regulator otáčok higarden
S týmto mám perfektnú skúsenosť. S týmto pískať nebude :-)
Myslel som že 90% vlhkosť nejde vytvoriť len tak... ale ide 😀 par handier a rozprašovač...Aj keď 22sstupňov je dosť
málo, zkittlez sa tlačia von z kociek ako šialené, a to prešlo len 24hod. od rozbalenia balenia, g14 zatial spia...je viditeľné že ide o kvalitné semená ( spolu cca 80eur =2000kč )
Původní příspěvek od Ignac25 Už si někdy zkoušel v indoor automaty, není to škoda????
Zdar áno skúšal som to už 2-krát, a za každžým z toho bolo hovno každopádne všetko je o skúsenostiach, pod slnkom som automaty ešte nešiel...treba ich ohýbať a prihnojovať veľmi opatrne ...naposledy som mal semená od Fair seeds po 89kč za kus...tieto boli očosi drahšie, a známy ma snimi dobrú skúsenosť, viď. foto ( 6x zkittlez, pod 400w HPS a niečo cez 350g suchého.. )... Proste ak chceš za 65dní kvalitné húlenie, ktoré ma aj dobrý výnos, toto je presne to pravé, aj keď svietiť 20hodín s HPS, v tejto LED dobe.... to je na zamyslenie ...
Původní příspěvek od Carllito Ahoj
Jak mas názor na automat indoor ?
Proč té to láká ?
Jinak já to taky zkusil ale vadilo mi jak je to divoký a ve finále vlastně o nic lepší, mi přišlo
Nebo co si o tom myslíš ?
Jediné prečo idem automaty je rýchlosť, že za 60dní kosíš, myslím že sa šlachtenie automatov veľmi zdokonaluje každým mesiacom... je jasné že 550g na m2 , ako uvádzajú, je nerálne... ale kvalita húlenia je už v tejto dobe rovnáká ako z normálnych klonov, pred pár rokmi bolo cítiť z automatov tu pachuť rudelaris... ide o to že človek musí byť opatrný, prehnojíš to a tým sa stopne rast, a celé to je v prdeli, kytka zakrpatie a pod. ... automaty sú veľmi roznorodé, niektorým musíš davkovať polovicu odporučených dávok hnojív, a niektore zvládnu aj dvojnásobok, nakoľko ešte niesu tak dobre odtestované a preskúmané, je to stále risk. Každopádne pri prepočtoch nákladov, stále je ekonomickejšie pestovať normálne rastliny nie auto... ale pokiaľ nemáš možnosť zaobstarať si klony, tak nemáš inú možnosť ako za 60dní kosiť, jedine auto...každopádne treba si vybrať dobrú genetiku a vykonávať na kytkách LST prípadne iné metody ohýbania a podobne, pokiaľ vam ide o výnos, taktiež automaty nedokážu produkovať veľa pokial je veľa rastlín na kope, proste musia mať ten priestor okolo seba trošku voľnejší, a kvetináče pod 11litrov nemaju zmysel ak chcete aspoň 50g z rastliny... automaty študujem na zahraničných portáloch už roky, taktiež poznám kopec ľudí ktorý ich pestujú nepretržite pod svetlami rôznych druhov a od rôznych seeds bank...ja ešte posledná vec, každý píše že prečo auto pod lampu, uvedomte si že automaty sa šľachtia kvoli indoor pestovaniu, niesme v španielsku, automaty vonku v našom podnebý je stráta času, vonku vám za 60dní nenarastie kytka, ale raz tolko, takže nesadte automaty ako outdoor, nemá to zmysel takže ak by trebalo poradiť, pomožem ako sa dá
growu zdar