Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
posledni tyden mi z kohoutku tece voda, ktera ma ph 9,1 , kdyz vodu upravim na kolem tech 5,8 pridanim opravdu velkeho mnozstvi kyseliny , EC mi z puvodnich 0,3 skoci na 1,9 a to tam jeste nejsou hnojiva. Vim, ze je to tim , ze tam leju strasne moc kyseliny kvuli snizeni z tak velke hodnoty (9,1) , ale existuje nejake jine reseni ? napada me jedine RO ? Napadla me jeste silnejsi kyselina , abych ji nemusel lejt tolik, ale mam 81% a to je max. co sem u nas videl .
Zkus to jednoduše s jinou vodou, třeba dešťovkou nebo si jí napust u kamaráda, pakliže se bude scénář opakovat, tak měřáky vyměň. Rozdíl ec 1,6ms/cm bez hnojiv je fakt markantní.
tak problem vyresen, mel jsem dva merice, ktere v kalibracnich roztocich ukazovali spravne hodnoty, ovsem kdyz jsem je dal do zalivky, ukazovali kazdy uplne jinak a jeste k tomu blbe, poridil jsem treti pristroj , ktery meri spravne ....