Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od crazyn Já myslím že v pohodě , stejně bude svítit na růstu pár dní než kytky pustí kořeny a přepíná , otázka 5-7 dni..
Taky bych právě řekl, že by to mělo ničemu vadit když budou holky růst těch 5-7 dní maximálně.. Jinak klidně pište co dělám špatně. V Amazonu teď pěstuji vůbec poprvé a mám z toho docela obavy 😁 tak snad se to nějak nedotentí
Aby odrazela neco malo i nahoru a trochu i izolovala, navic vazne nechces aby se jakkoliv dostavalo svetlo k roztoku.
Site nejsou nutne, nekdy i nezadouci, hlavne kdyz chces nekterou kytku pootocit pro lepsi vyuziti mista.
Původní příspěvek od kcb Aby odrazela neco malo i nahoru a trochu i izolovala, navic vazne nechces aby se jakkoliv dostavalo svetlo k roztoku.
Site nejsou nutne, nekdy i nezadouci, hlavne kdyz chces nekterou kytku pootocit pro lepsi vyuziti mista.
Myslíš že tych 12 stačí? Zvolil jsem na zkoušku prostě menší množství ať vím jak se to chová, než z toho udělat prales a pak sa s tím nedomluvit.
Mr.Scruffy: Klidně se mrkni ke mě, kdyby tě to zajímalo - 4 kola s Amazonem (klony/semena, se sítí/bez). Místo sítě spíš jedu ohýbání/kolena - se sítí se mi dost omezily možnosti manipulace s kytkama.
Ve 120x120 jsem jel vždy okolo 10 kusu a prorostlo to maximálně, záleží hlavně jak si pohlídáš dobu 18/6 - v aeru stačí vážně pár dní pro klony.
Fólie je na černej Amazon velice dobrá, obzvlášť s HPS/MH, kdy nechceš mít teplotu vody nad ~22°C. Přemejšlel sem ještě o natření na bílo, protože pod tou folii se občas drží nějaká ta voda, ale nějak sem se k tomu nedostal a nevim, jakou barvu zvolit, aby to tam drželo a nepouštělo do roztoku po čase žádný sračky.
Pestovanie v aero je úplne iná liga ako v hline či kokose. Hlavne nezabudnúť prepnúť skôr ako si zvyknutý v hline, 4-7 dní rastu je viac než dosť inak ti to prerastie.
Dôležité na čo si dať pozor je udržiavať stabilné ph a teplotu roztoku sa snažiť udržať na 22 stupňov. Držím palce a budem sledovať ako ti to pôjde.
1. a 2. foto kořínků, které se už pomalu rozrůstají z kostek. Když jsem je tam dával moc kořenů venku nebylo..
3.foto celku
4. foto - Vychytávka.. Jedná se o záložní zdroj 300w , který má v sobě měnič napětí. Zdroj jsem napojil na 100Ah baterii, kdy při výpadku proudu během sekundy zdroj přepne na baterii a krmí věci, které jsou na něm napojené. V mém případě jsem napojil topítko 100w + čerpadlo od amazonu. Takže jak padne elektřina, světla nepojedou ale amazon jo. Taková pojistka, aby holky přežily. Jinak zdroj zrovna funguje i jako nabíječka. Takže co odebere, to taky pak narve zpět do baterky. Při výpadku by to celé mělo jet : čerpadlo 13w - 77hodin čili přes 3 dny v nonstop, s topítkem 100w dohromady 113w to pojede cca 10 hodin, ale uvažuji,že bych tam nechal jen to čepradlo pro případ delší odstávky proudu
Zítra plánuji přepojit 250MH za 400MH tak uvidíme co to udělá. Doufejme v rychlejší růst kořenů
BTW Má smysl dávat CO2 tablety do rezervoáru ?
Naposledy upravil Mr.Scruffy 03-10-2020 v 20:16 PM
Co2 nemá zmysel, musel by si mať uzavretý okruh a svetlo tak 1000W.
Čo sa týka rastu, radšej prepni skôr, nechal som sa uniesť a nechal som rastliny 5 dní na raste a budem určite bojovať s výškou, v aere to ide rýchlo aj keď na začiatku to tak nepôsobí.