Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
možná se ptám úplně debilně, kdyby jo, klidně mi odpovězte a pak prosím o smazání
Když jsou kytky v květináči, v takovéhle dny jako mají být následující tři, tak je schovam do garáže, aby nechcalo do již velkých palic a nemělo tendenci to chytnout plíseň. Jde mi o to, že je v garáži relativně hodně tma/šero. Má cenu, je tam standartne 1 žárovka ve středu místnosti, má cenu tam hodit nějakou žárovku (jakou?) a dopřát jim alespoň nějaké to světlo? kyti zabírají dá se říct garáž celou, takže by na ně nějaké světlo dopadlo...
možná se ptám úplně debilně, kdyby jo, klidně mi odpovězte a pak prosím o smazání
Když jsou kytky v květináči, v takovéhle dny jako mají být následující tři, tak je schovam do garáže, aby nechcalo do již velkých palic a nemělo tendenci to chytnout plíseň. Jde mi o to, že je v garáži relativně hodně tma/šero. Má cenu, je tam standartne 1 žárovka ve středu místnosti, má cenu tam hodit nějakou žárovku (jakou?) a dopřát jim alespoň nějaké to světlo? kyti zabírají dá se říct garáž celou, takže by na ně nějaké světlo dopadlo...
Díky za odpovědi, mějte se.
namísto klasicke žárovky bych tam fláknul sodu šestikuli
ten odtah a proud vzduchu se bude hodit, zvlaste jak se sešeří a garaz se zmeni v prádelnu
kazdopadne je lepsi prenaset do garaze "jeste suchy kytky" namisto "uz mokrych"
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.