Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím ve spolek,
mám opravdu velký problém s outdoorem - no name odrůda.
Jedna hlava pitomá sekala trávu a chtěla vzít i tu trávu kolem stonku. Výsledkem jsou vyrvané 2 menší a jedna největší větev.
Né zlomené, ohlé nebo jinak poškozené ale doslovně vyrvané kolmo na stonek. No díry jsou do půlky stonku( na výšku má 3.5m, takže žádné tintítko).
Otázka zní - jak zachránit zbytek rostliny? Ty díry jsou opravdu škaredé a ke všemu do nich začali nalézat mravenci ( a to používám řepkový olej + lepivé pásky).
Rostlina do téhle události zcela zdravá, aktuálně je ve druhém týdnu květu ale poslední dobou je nic moc počasí.
Ahoj pokud nejsou uplne oddeleny od kytky vetve tak je jen přitahni zpet a ovaž stahni a behem tydne budou cajk jsou ktomu i připravky na potirani tohoto typu ale ja když neco zlomil nebo poškodil na kytkach tak jsem je ovazal spevnil za par dni se natom udelal koleno a kytka vali vesele dal
update po 5 dnech
- díry jsem zatřel štěpařským voskem a žije - první dva dny listy ve 3m začaly lehce vadnout, ale třetí den už zase vpořádku.
Dokonce přežila bez újmy teď ty silné větry.
A výsledek viz foto. Tak snad příští rok, masti se taky hodí