Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Svetlo: Spider farmer 1000 LED Grow Light Full Spectrum Samsung LM301B Diody
Hnojiva: Hesi starter pack
Venticalcia : Ventilator na clip plus Black Orchid na odtah regulovatelny RVK
Osadenstvo: Mal som tu česť otestovať par vozoriek od španielskej banky Ripperseeds a bol som fakt prekvapney kvalitou štrukturou chuťou a mohol by som menovať dalsšich xy superlativ ale lepšie raz vidieť ako sto krat počuť tak pripajam par foto z ich limitiek.
Brain cake
60% Sativa / 40% Índica
Directly from Oregon, one of the most “hype” cuts to date. Descendant of Face-Off Og and OGKB. This hybrid S1 of Do-si-dos will delight lovers of the most compelling flavors.
Brain Cake maintains the long internode structure of its parents, but we will be surprised by its production if we give it size.
This variety reacts at low temperatures showing dark tones and purple colors at the end of flowering.
Its ripening time oscillates 65 days forming medium-sized but very compact flowers, with large chalices and short pistils.
Druha je ich limitka SFVOGxAnimal Cookies
SFV OG by Cali Connection is a sativa-dominant hybrid that is great for patients who need strong pain relief but don’t want to be stuck on the couch. As the name indicates, this OG Kush relative originates from California’s San Fernando Valley. Although their names are barely distinguishable, SFV OG Kush is actually the Afghani-crossed child to SFV OG. Leading with aromatic notes of earthy pine and lemon, its body effects take a little longer to feel than the initial head haziness.
Animal Cookies
Animal Cookies is the child of legendary strains GSC and Fire OG. This clone-only strain flowers in 9-10 weeks and grows dense, frosty green buds tipped with purple. True to its name, Animal Cookies has a sweet, sour aroma with heavy full-body effects that will impress any veteran consumer. This potent medicine might be overkill for mild symptoms, but its ability to obliterate severe pain and insomnia is unprecedented.
V poslednom kole som mal 4 rastlinky všetko autoflower.Na moje počudovanie som z tejto lampy vytiahol niečo cez 120g pri 96w spotreby.
Kompaktnosť nebola nic moc kedze 4 rastliny boli v rohohoch a lampa v strede tak sisky ktore boli najblizsie k stredu mali krasne kompaktne sisky ale zvysok vyrazne zaostaval
Kamoš grower mal identicky set up ale iba 1 normalnu odrodu nie autoflowert a vytazil z toho cez 110 ale krasnzych kompaktnych sisiek.
Rozmyslam ze ci spravit 2 stany identicky set up a s tym ze dam do jedneho 1 a do druheho 2 rastlinky?
Material z posledneho pocinu vyzera fanfarovo- o tom ziadna. Odkial ai bral semienka veduci? Tiez do buducna poskulujem po nejakej novinke.
Btw-skusal si uz tie dva panely spojit dokopy ?
Ja som teraz v spekulacii ako zvysit odraz viac do stran-ale nic nenapada
Tak nakoniec dam len 1 rastlinu a to bude brain cake.
Taktiez necham jedno svetlo a rastlinlu trocha poohybam a uvidime co z toho vyjde.
Semena som objednaval z ich domovskej stranky brain cake maju v ponuke stale ale ten SFVAC bol v sekcii Limited tam to pravidelne nahadzuju vselijake nove hybridy.Nie som si isty ze ci este je v ponuke ale urcite to stoji za to pozriet verim ze kazdy si tam najde svoje.
Bud zdrav! Jsem zvedavej jak se poperes s jednou rostlinou, urco budu sledovat.
Ripper seeds maji fakt nadupany genetiky, uz je sleduju par let. Taky mam od nich par fazoli (2x Zombie Kush a 1x Brain Cake) tak co nevidet rozjedu taky nejaky thread. Drzim palce at se dari!
Takže včera mi prestalo isť svetlo...Malo sa zapnuť a nič.
Momentalne to zachranujem 2 CFL ktore som mal po ruke a pozeram ake svetlo objednam kedže ten spider farmer a ich warranty policy je dost na figu kedže svetlo ma zaruku len 3 mesiace a po 3 mesiacoch si platiš sam postovne plus komponenty ktore su chybne momentalne som v procese reklamacie a je to celkom bolehlav.
No nič to človek sa uči takže pozeram po svetle LUMITEK ATTIS 200W.
Pripajam par foto kedze dnes ma prekvapil pohlad kde ako vidite na obrazku kde moje 2 listy stracaju farbu a zacali sa na nich vytvarat ako keby oranzove skvrny. Podla vsetko je to ranne stadium nedostaku magnesia alebo fosforu.
Tak problemy som odstanil tym ze som pridal komplet zalievku hesi a zatíal vyzera ze je celkom stastna pridavam par foto kde vydite ako som ju ohol a uz sa rozbehuju aj ostatne stonky zacinaju byt hrubsie kazdym dnom tak drzte prsty