Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hola
neviem ci to hadzem do dobreho threadu, dlhsie som tu nebol a dlhsie uz uzivam urodu (:
Ak niekomu v okoli Bytce zmizli kytky, mam instagram chlapca ktory ich ma.. Ma svoju stranku na ig, a tym ze je neschopny pestovat co mi predtym ukazal a presvedcil ma o tom, som mu napisal odkial ich ma. Povedal, ze nasiel blizko svojej jedinej chudery vacsie policko a odtial si to berie.. Doteraz to tusim bolo 2x, ale urcite este pride..
Ak to nahodou cita majitel rastlin, alebo niekto kto by to nejakym sposobom poriesil, napis pm a nejak to doklepeme.
Takato tema tu tusim nebola, nenasiel som zeby niekto identifikoval corku.
Ja som bohuzial na opacnej strane republiky, ale viem ze niektori si corky vychutnaju
Pekny zvysok dna,vecera.. Stan
If you can smoke weed and think smart, you have big chance to be successfull.
tak to uklidnime,jestli mate mezi sebou nejake problemy,reste si to pres pm,takle porusujete pravidla.
a vubec se mi nelibi ze do toho tahas narodnost.....
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..