Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau Groweri, chtěl jsem se zeptat, jestli má význam odstranění slabších a tenoučkých větví, aby je rostlina zbytečně nevyzivovala a živiny posílala do hlavních stonku, když z nich bude stejně prd. Kyticka mi podle me za týden- dva začne delat palice tak abych ji před flower fázi takhle zase nestresoval.
Díky za rady
je pravda ze ja to par let delal vzdy 14 dni po prepnuti a cajk,ale post hore,nekde jsem tady cetl ze to nedela dobrotu,tak to posledni kola(cca 3.) čekuju,ale mam hodne promenych takze to neni uplne relativni.zatim mam pocit ze jsem to cely leta delal dobre......
takze sorry,jsem uplne nepremyslel a naflakal jsem to sem jak stroj.....moje chyba...
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Však ti to píšou! Počkej až to začne dělat palice a pak to prober jestli chceš. Ja osobně to u outdooru nedělám. Bylo by to moc práce s těma velkýma kytkama.. když máš velkou kytku tak snad ani nepoznáš rozdíl.