Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosím vás viete mi pomôcť? Mám 3 rastliny od pyramide seeds wambley. Rastliny majú výšku ale 130cm až nie viac a nevidím tam žiadne kvety. Vie mi niekto ohľadne toho pomôcť? Rastliny majú asi 3 mesiace. Stále rastú do výšky.
Máš fotoperiodu. Af zpravidla prepinaji cca po měsíci a proto se jim často taky říká tříměsíčky. To by si tam uz musel mít květy. Jinak v tuto dobu už prepinaji fotoperiody tak pocitej ze ještě poroste.. good luck
To nemusim vidět foto.. af sklizis za 3-4max mesice. Kámošovi se to už taky stalo, ze koupil automat do skleniku a nakonec sklenik narvanej a sklizeň na konci října