Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po odskusani noveho svetla od Spider Farmera na testovacom kole (dopadlo tragicky) som sa rozhodol zdokumentovat to dalsie -tentokrat lepsie !
Tak podme nato:
Stan: 120x120x200cm
Svetlo: Spider farmer sf-4000
Odtah :TT150
Ventilator z datartu (kupil som jeden od highgrow ale ten huci jako boing)
Kvetinace:11l
Substrat: zahradnicky, namiesany s pieskom a perlitom
Hnojivo: zatial len krystalon
A teraz to hlavne-posadka : 10x kraken 1x magnum od Budha seeds
Klicenie uz prebehlo, po 24h kupely vo vlaznej vode sup do minikvetinacikov a na okno. Musim povedat ue tak rychly vyklicenie som este nezazil-za 3 dni vonku. Fotky uploadnem coskoro.
Zatial posadka 11x kraken 1x magnum. Trosku bojujem s teplotou, niekedy to skoci na 32stupnou, mam tam maly ventilator na ofuk co ide nonstop plus kazdu hodinu sa spsuti odsavanie na cca 15min. Rastlinkam asi tento rezim nevadi, pri vlhkosti 55-60% rastu pekne az na dvoch opozdilcov.
Čau. Krakena som pestil z rezov. Celkom v pohode to bolo. Niekde tu mám aj tuším vlákno. Známy mi poskytol rezy.
Led to robí také na husto poschodia...... ešte by som počkal so zástrihom. Nech sa celá posádka viac zaplní v priestore........resp. sú ešte dosť mladé..... Nech sa darí
Ja mam s krakenom (zo semien) z minulosti skusenost ze po prepnuty vyskocil jak na drogach-mal som problem to ukocirovat na vysku. Ale tak dam na teba a este par sni mu dam isiel si jeden zastrih alebo dva?
Semena všeobecne viac idú do výšky ako rezy. Rezy sú pohlavne dospelé v princípe.
Semienka kým sa dajú do dospelosti, tak zvyknú po prepnutí viac vyletiet resp. je to závislé tiež od času na raste..... a samo na genetike..... taky.....
U mňa tie rezy boli plne v norme. Bežná výška vo finále.....
Koľko im tam svietiš W?
Počkaj pár dni a zastrihni kľudne....... a pred tým ti Kraken vyletel zo semien najskôr pod HPSkom že?
Pripajam foto pred a po prvom zastrihu. Dari sa dobre len holkam s amoc nechce do hora-hadam sa po prepnuti rozbehnu. Ako bonsaje vyzeraju elegantne ale to je malo
Krystalon zacal byt neucinny-takze som prezbrojil na Biobizz grow.
Dovolim si pripojit jeden off-topic z vonkajsieho pocinu. Je schopna rastlinka uzivit tolko vetviciek alebo to mam zredukovat? Je na raste uz treti mesiac a ja som ohybal, topoval jako divy-a teraz neviem ci nie az moc.
Je to BigBang
Inac je v 40L kvetinaci, zahradnicky substart s perlitom a na hnojenie len krystalon
Původní příspěvek od Daemonhide Pripajam foto pred a po prvom zastrihu. Dari sa dobre len holkam s amoc nechce do hora-hadam sa po prepnuti rozbehnu. Ako bonsaje vyzeraju elegantne ale to je malo
Krystalon zacal byt neucinny-takze som prezbrojil na Biobizz grow.
Zdar
Tak počítaj s tým, že do hora moc nepôjdu zrejme. Vidieť to na ich stavbe proste. Plus Ledky majú tendenciu nenaťahovať rastliny. Zato pálky sú značne tvrdé.
Inak kľudne prepni. Rastliny sú zdravé. To je základ. Poohliadol by som sa po relatívne kvalitnejšiej genetike. Samotná banka vraví, že je to ich vlajková loď v rámci výnosu. Ale u mňa to bol normál štandard. Ako sa vraví-už by som sa k nemu nevracal. High je tiež taký normál. Sila dobrá.
Krystalon už prosím ťa neber nikdy do ruky...haha........ hrozný výrobok.
Dam im este tyzden na regeneraciu a ideme na kvet. Uvidime co to povie potom. Trosku som vytiahol panel hore (cca 10cisel). Este furt ho nemam ochytany tak skusam co to povie.
Původní příspěvek od Daemonhide Dovolim si pripojit jeden off-topic z vonkajsieho pocinu. Je schopna rastlinka uzivit tolko vetviciek alebo to mam zredukovat? Je na raste uz treti mesiac a ja som ohybal, topoval jako divy-a teraz neviem ci nie az moc.
Je to BigBang
Inac je v 40L kvetinaci, zahradnicky substart s perlitom a na hnojenie len krystalon
Rastlina je úplne normálna. Nevidím tam nič zvláštné. Nič nestrihaj, neodstraňuj už v princípe.
Ak máš iba túto, pekne by som sa o ňu postaral. Dal jej dobrú výživu...... A možno max bude potrebovať, resp. bude lepšie prosperovať pri podopretí vetiev. Bambusovými tyčami a tak podobne. Inak je pekná.... môžeš sa s ňou pohrať ako v In. Má 40l, takže obmedzená je.... a správnou výživou a dobrým počasím možno docieliš pekný kúsok.
Původní příspěvek od Daemonhide Dam im este tyzden na regeneraciu a ideme na kvet. Uvidime co to povie potom. Trosku som vytiahol panel hore (cca 10cisel). Este furt ho nemam ochytany tak skusam co to povie.