Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím hledal jsem na netu něco o ohýbání a narazil po dlouhé době opět na grower.cz tak jsem se rozhodl že se podělím o můj letošní balkon
Květníky jsou 2x cca 10-15 L kyble a jeden větší květnináč cca 10 L
Dvě rostlinky jsem se rozhodl ohýbat ,je o takovej pokus tak snad to vyjde
Peace
Ahoj po temhle modelu jsem pokukoval ale nakonec jsem šel do automazaratak budu sledovat jak ti to pofrčí jinak jestli maš jen 3kusi dej 25l na kytku aj vic klido at to stoji zato
Bohužel nemůžu dát větší skrz místo a celkovou velikost a smrad takže jen takovy měnší balkonovka jinak kytí už maj něco přes měsíc a jedou dobře postupně přidám foto jinak bych chtěl podotknout že kytí mají přímý slunce jen od východu do cca 11:30 a pak už jen stín celý den je to krz polohu balkonu tak uvidíme co z toho bude
Ano budu se snažit bohužel sem začal někdy v pulce dubna a neměl sem v plánu to nikam davat tak nemam fotky jak byli malý ale od zítra začnu fotit aktual jinak dvě se snažím ohýbat aby narostly všechny větve stejnoměrně takže takovej experiment stay tunned peace
Tak tohle je první z nich vylezla někdy v půlce dubna tuhle nechám růst volně bez ohýbaní a zástřihu
Jinak výška je 50 cm
Dnes jsem dal poslední dávku Plagron Alga Grow od přístí hnojky už dávám Bloom na květ Podotýkám kytka nemá přímé slunce déle než 6h
Fakt sem se snažil tady něco postovat i mě to zas nadchlo ale skončí to vždycky dřív než se to rozjede protože tohle forum je katastrofa pravěk ! aby mi šestkrát nešli nahrat fotky a furt dokola a bla bla tak to radší zdar PEACE