Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dobré ráno . Svěřil se mi přítel s problémem zalévání květin na balkoně v době letní dovolené. Asi se mu nezdá představa, že mu bude tchyně šmejdit po bytě.
Nu sestavil jsem tedy pěkný 12V zavlažovací systém a nazval ho "Jimmy Jungle 1"
To co nás limituje je zásoba vody, kterou na dobu nepřítomnosti nachystáme.
V mém systému jsem použil 12V čerpadlo 300mA, cca 1,3litrů za minutu do výšky cca 1,6m, (max výtlak čerpadla 3m)
Zdroj 12V / 2A (nebo baterie 12V)
Spínací hodiny 12V, minimální krok = 1 minuta
Hadice 8mm vnitřní průměr
Muzu poprosit o odkaz na spinaci hodiny (kde koupit)? Diky
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Myslím, že ty systemy z Aliexpressu jsou na 220V a nejsou o moc levnější. Ty spínací hodiny na 12 volt jsem zatím v českých shopech neviděl. Kupoval jsem je na minulý projektík v ebaye.
Solární napájení mi moc vhodné nepřijde, samozřejmě, že přihodit tam panýlek nevadí, ale spotřeba elektriky je v systému maličká , tak je to spíš pro pocit. Ale když to bude čistě jako ostrovní systémek, tak samozřejmě solar ano. Ale Solár znamená baterku. Buď to jede za sítě přes trafo a nebo na baterku, že jo jak jinak. No a malá 12V baterka je schopná to provozovat dva měsíce bez dobíjení. A tak je možné baterku jednou za měsíc vzít a nabít v baráku ze sítě.