Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čest rozhodl jsem se udělat si políčko Automatu od seeds tockers banka mě oslovila svou cenou, a hodnocením a fotkama z FCB. Koupil jsem 30 semen
a dnes je dal do Grodan kostek do pařeníku jsem zvědav kolik toho vyleze a kolik jich dojebu jako vždy sazím ze zajebu alespon 10 klíčku jo sadit hodlám v kukuřici doufám ze z toho něco bude .
jo ale jen normál periodu Auta budu zkoušet poprvé v takovém množství ale dneska jsem obědnal jestě 25x Blackberry Gum Autoflower tak s kámošem uděláme ještě jedno pole sám bych to všecko nedal
jo z 30 mam tak 15 protoze jsem nechal zavrenej parenik a milostpan si odjel na par dnu docela me to sere tak sem obednal jeste hromadu semen a snad se mi z nic povede udelat tech 30 ale než dojdou to je zase tejden
Ahoj, přeju hodně zdaru BCN Critical XXL auto jsem měl vloni 3 ks. Moc mě nenadchnul jako kuřivo, ale výnos byl hezký.
Blackberry Gum jsem měl fotoperiodu a ta byla nádherná, z 30l květníku cca 160g. Paličky velké, vzdušnější a listnaté, ale nádherná vůně i chuť. Navíc téměř bez plísně i v konci květu.
Původní příspěvek od Arthur Zen Ahoj, přeju hodně zdaru BCN Critical XXL auto jsem měl vloni 3 ks. Moc mě nenadchnul jako kuřivo, ale výnos byl hezký.
Blackberry Gum jsem měl fotoperiodu a ta byla nádherná, z 30l květníku cca 160g. Paličky velké, vzdušnější a listnaté, ale nádherná vůně i chuť. Navíc téměř bez plísně i v konci květu.
Ahoj, můžeš toho Criticala trochu rozvést? Taky ho mám a rád bych věděl, co od něj čekat.
Tak jsem dneska zasadil dalších 35 a doufám že to pole s těma 30 se Teda povede mám 15 od minula to bych to muselo Mega posrat abych jich neměl alespoň 30 na tom políčku kukuřičná už má skoro půl metra a já tam nic nemám furt