Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte, som hrdým majiteľom pachového filtra zn. Prima Klima verzia ECO a mám otázku ohľadom demontáže a výmeny aktívneho uhlia a nasledné zloženie do funkčného stavu. Má s tým niekto skúsenosti ? ďakujem
cago...ano, a otazka zni jak? jinak, dneska to budu delat, tak muzu neco blejsknout..
"Generally speaking, mellow, laid-back growers tended to produce mellow, laid-back herb, whereas uptight, sinister growers tended to produce uptight, sinister herb." - DJ SHORT
Biz môžeš mi niečo cvaknúť bol by som rád Netuším ako by som docielil efekt vibračnej dosky v byte máte niekto tip ? Woody možno stačí len poriadne utlacit a rozložiť a ten homade si robil z PVC rury ?:P
- odvrtam nejty, a zacnu plnit v jakymkoliv pytli, at ten mour neni vsude
- zavru prirubu a rucne tresu, otevru, doplnim a zase tresu, na jednom foto je po prvni treseni, delam to takhle dokud me to bavi, vetsinou 3-5x
- vezmu vetsi texy a s citem je napalim zpatky misto nytu
- riznu si filtracni tkaninu a obyc stolni sesivackou sesiju, nasadim a mam hotovo
prvni den mi dycky prijde, ze filtr trochu smradku pusti, ale jak si to uhli sedne, tak uz filtruje jak ma.
"Generally speaking, mellow, laid-back growers tended to produce mellow, laid-back herb, whereas uptight, sinister growers tended to produce uptight, sinister herb." - DJ SHORT