Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, chtěla jsem se zeptat jak je to s hnojením při indoor pěstování. Letos mám svůj první box. Rostlinky mám zasazené v zemině s perlitem, v normálních květináčích. Svítím 18/6.
Jedu od semínek a prckům jsou tři týdny. Kdy je vhodné začít hnojit, popřípadě čím, jak často? Děkuji moc za rady.
Zdravím, chtěla jsem se zeptat jak je to s hnojením při indoor pěstování. Letos mám svůj první box. Rostlinky mám zasazené v zemině s perlitem, v normálních květináčích. Svítím 18/6.
Jedu od semínek a prckům jsou tři týdny. Kdy je vhodné začít hnojit, popřípadě čím, jak často? Děkuji moc za rady.
Ahoj, chtělo by to více info, jaký box, čím svítíš, jaký modely máš, co je ˇˇ normální květináč a ták, nwm co si pod tím představit u mě je normální 0,5l ale i 11l třeba v jaké zemině? nějaký substrát nebo hlína nebo copak? jde o to jak je to přehnojený apod. neuškodila by ani foto pro lepší a vůbec nějaké rady každopádně ať se daří
Čau. Snaž sa udržovať peknú zelenú farbu listov. Keď vidíš, že sa to blíži k zosvetleniu, zahnoj hnojivom na rastovu fazu, teda s dominanciou dusika... Na výber je mnozstvo značiek- na zeminu napr. Biobizz, Canna alebo kludne Advanced Nutrients značka....3zlozkove hnojivo, to znamena 3 flasky a mas to na komplet growing..... Tiež Vaša tuzemská značka hnojív Hoštice na paradajky a slepičince si na Indoor vyhovujúce a majú to takmer všade. Alebo ešte Jungle In Da Box české hnojivá.
Častosť zálievok si už vychytaj podla tvojich podmienok v boxe. Na 18/6 holkám viac vyhovuje suchší substrát s občasným fajným zaliatím. A na kvete dostatok zálievky. Vtedy vodu miluju a suchšie prostredie. Nech sa darí......
Box je gt pro 2013 grofix.
Svítím 400w zářivkovou, květináče plast, 5l. Hlína je přírodní substrát bez chemie Natura Agro. Je tam Jack Herer a White Russian.
Je to sodík a světlo mám docela vysoko, teď přesně nevím kolik. Dala jsem ho co nejvýš, jsou tam pár dní tak budu postupně snižovat. Zalévání až když je to proschlé.
Tak v závislosti na hlíně pokud máš předhnojenou nebo ne, se hnojí i v téhl fázi.
Taky záleží jaké máš hnojky protože výrobci hnojiv ke svým hnojivům mají svoje tabulky kde máš všechno rozepsáno. Je taky potřeba sledovat kytky jak vypadají pokud vypadají zdravě nic jim neschází pokud jsou viditelné nějaké změny na listech je potřeba to začít řešit. Důležite je hlavne hlídat ph a tepotu aby to bylo na optimálních hodnotách tím máš jistotu že v tom pak problém není a negativní změny na kytkách jsou způsobeny špatnou výživou.
Hlína předhnojená není a hnojky nemám zatím žádné, plánuji koupit něco nejspíše od Biobizz ale nevím co, takže budu ráda za radu. Děložní lístky začali už žloutnout a na jedné kytce jsou lehce nažloutlé listy i hned u hlíny v tom prvním patře. Problém s teplotou trošku je, dali jsme kýbl s vodou a podařilo se nám to snížit na 29°, odtah ven není možný a klimatizace je dost velká investice.
Ja mam skusenosti s HESI a nikdy ma to nesklamalo je to napisane pekne každy pochopi a rastlinky si vacsinou vytiahnu vsetko behom prvych tyždňov aj u lepších substratov.
Ph meter mam z ebay za 10libier a robi svoju prácu.