Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, čím čistíte nádrže na zálivku atd? Mám tam vrstvu solí/vodního kamene a nejde to ani špachtlí dolu Zkousel jsem nejakej pripravek na cisteni kapilar atd, ale bez uspechu
Kazí se mi rychlejí voda kvuli tomu
Díky
Jaká kyselina idealne?
O octu jsem premyslel, ale nevim jak bych to provedl To se musí vařit nebo ne? Je to 120l nádrž.. Možná nejaké telisko dat do vody, zrovna mám rychlovarnou konvici na rozebrání
V jakém poměru s vodou to je ideální?
citace:
Původní příspěvek od Johnny Blaze Kyselina alebo ocot.
Několik pytliků kys. citronové a zalít vodou z varné konvice a nechat působit. Mohlo by to fungovat pac jsem nedavno takto odrezoval nádrž u babety 😃 všechen bordel se rozpustil.
Nikdo nic? V jakém poměru by byl ocet ideální? A v jakém poměru kyselina? Jedná se o 120l . Pokud mi řeknete že to musí být jen ocet, tak radši koupím novou nádrž... vyjde to levnějš
cim silnejsie tym rychlejsie sa to rozpusti .. cize cisty ocot .. kyselina citronova - jednu kopu .. myslim ze ta kyselina s horucou vodou bude rychlejsia .. a ak je naozaj nova nadz lacnejsia tak neni o com .. ale neviem ci mas predstavu , ze tam treba tych 120l toho octu .. to urcine nie .. najlepsie by bolo polozit na ten vodny kamen nejaku handru a na tu naliat ten ocot .. alebo tu kyselinu len nasypat na povrch a len tak pokropit vodou .. kazdopadne ked to mas po celej nadrzi tak to bude dost roboty .. cav