Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj Groweři. Tak letos budu pěstit už pátým rokem tyhle ty odrůdy plus možna ještě Critical mass, ale to se teprve uvidí. Klony jsem dovezl y Flowery Field. Alpinák s Blubberků jsou klasika. Seriou6 je jejich letos novinkou v nabídce tak uvidíme. Kloný jsou přesazené v 6l květináčich a už zařezané.
Původní příspěvek od Jamés Na to jsem zvědavý,ale prosímtě čím to fotíš? Ovladačem? 😁
Ahoj nebudeš tom věřit ,ale je to foceno fotákem. Jelikož se my stal pracovní úraz(spadl na mě strom) tak jsem rád, že vůbec něco s těmi mímy rukama udělám.
Původní příspěvek od sakumprdum Pekne je už maš velky kdy hodláš davat ven ?maš nejaky odkaz na ten floweri field
Ahoj na matky bude svítit boudička až do konce května. Potřebuji nadělat řezy pro známé lidičky. Jinak jsi napiš Flowery field na google a samo se ti to ukáže.