Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » NFT Grotank 205 / 2x125W cfl AK47 a Critical + 2.0
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
High999
Nový Člen

Karma uživatele High999 - 64% Pěstitelská

Registrován: Mar 2020
Příspěvků: 25  

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od Carllito
Ahoj
V té lednici předpokládám sušíš
Blby dotaz ale musím

Mas tam odtah a filtr ?
Nebo jen tak ?

Má vliv když bude na minimum zapnutá
Jakoze sušit v chladu ?


I když chlad znamená vlhkos to je asi blbost

Ale zajímá mě to
Mám podobný nápad tak sbírám info



Zdar vpohode, jo susim v tom je rozbita nechladi, susim v tom protoze jinde nemam tmu a navic to pekne tesni tazke to nesmrdiven a i to udrzuje nejakou vlhkost coz je myslim dobry pro ty palky. Musel sem bohuzel jednu setnout driv me to chytlo plisen prptoze sem trubka . Ale neco z toho bude.


jinak filtr ani odtah tam neni proste rano vstanu vyvetram pridu z prace vyvetram du spat vyvetram rizeny vetrani rychle otevrit pomalu zavrit na vyvetrani vlhkosti plisen uz tam nechci znovu

Naposledy upravil High999 30-06-2020 v 23:21 PM

Old Post 30-06-2020 v 22:58 PM
High999 je offline   Profil uživatele High999   Find more posts by High999   Foto galerie člena High999   Click here to Send High999 a Private Message   Add High999 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High999
Nový Člen

Karma uživatele High999 - 64% Pěstitelská

Registrován: Mar 2020
Příspěvků: 25  

shrnuti Příspěvek č. 18

Tak abych to shrnul omlouvam se za tohle vlakno moc dobre sem to nezdokumentoval. Nejak me otravilo to jak ten tel blbe foti no nevim pak manipulace s kytkama je to tezky metr vysoky naprd se to vyndava ale rekl jsem zi ze nafotim aspon finale.



Urcite je co zlepsovat zaclo mi to plesnivet, prisuzuju to tomu ze sem moc v kvetu rosil tim kropitkem palice a ne jen listy . ofuk na kvet nebyl vubec nevesel se tam, myslim ze by to vubec nevadilo vetve byli silne uz z faze rustu takze naco vitr ve stanu ? vlhkost tam byla max asi 30 % je nastaveny po hodine na 10 minut odtah.


Uplne nejlepsi by bylo kdyby jel furt ale to zas neni tak jednoduchy udelat ale jde to .


nakonec to mohlo byt i horsi ta nejvetsi kytka se mi libi na 250W akorat to proste trvalo 3 a pul mesice soucasne s tim jak sem zasadil sem prestal hulit na chvili ze uz si nebudu kupovat zadny sracky z venku a proste si udelam svoje zejo no po dvou mesicich sem t nevydrzel uz . ale zase sem predtim fakt hull i dva g za vecer .



Ted jen premyslim co pojedu za nove kolo. jaky system ? . setup necham stejny svetlo stan a ostatni. Jen nevim jestli bubbler nebo rw drip ?. hnojky jednoznacne JIDB zkusim biomineralni nebo co to je, ono totiz jak ja jel ten plagron s tim sem se nechlubil ale koreny proste meli plisen snad se mi to pak podari vyfotit a prozkoumat co sem koukal plisen se tvorila na netkany textilii. jak mi tu nekdo psal ja tam lil proste od plagronu na hydro hnojky A B , pak enzymy green sensation a jeste predtim korenak power roots kterej mozna zapricinil tu plisen sem koukal jak se blbe rozpousti ve vode a ze na ty textilii zanechava naky tmavy skvrny moc ze proste ve vode asi dobre nefungoval. PROTO chci jet JIDB a bubbler kde neni textilie a nebo rw drip kde koreny nejsou furt ve vode a tudiz nevadi v lete vysoke teploty protoze nadrz s vodou bych mel mimo stan kde by byla akoratni teplota.

Old Post 30-06-2020 v 23:11 PM
High999 je offline   Profil uživatele High999   Find more posts by High999   Foto galerie člena High999   Click here to Send High999 a Private Message   Add High999 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.9845120 seconds with 22 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív