Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska přesazeno do 11l květináčů . Celkový počet 12 ale nejspíš to zredukuju na 9 , uvidím jak porostou .
Panel jsem trošku zvýšil na 225W , postupem času budu zvedat na 500W a to už nechám .
Podlito : voda + kořeňák
Teploty : den 24 noc 20
Vlhkost : kolem 70 %
Já hnojím hned dycky,ale pestuji v kokosu,i když ho recykluju,takže živiny tam dycky nějaké jsou....zahnojil bych lehčí dávkou hnojiv,ten light mix si myslím bude fakt "light"
Co tak čtu tak hodně lidí s tím mělo problémy, protože začali hnojit pozdě....
Každopádně tohle na calmag nevidím,je to jak spálený spíš....ten první list asi ale teda jo...
Ať se daří 🤘
nazdar .. ten prvy list by som povedal , ze ukazuje def. vapnika a ten druhy mal skor na sebe kvapky vody a svetlo ho spalilo jak cez lupu .. ja by som prihnojil lebo ta zelena je vcelku bleda ..
Urcite bych nenojil. Musi to vydrzet 14 dni jen na vode. I lightmix je predhnojenej. Dej jim par dni az se jim rozjednou trosku korinky a uvidis ze se chytnou. Ty fleky na listu jsou spaleny. Prehnojeny. U nekterych cistlivejsich genetik se to muze stat, kdyz se zasadi do predhnojenyho substratu. Neresil bych to.
Zo ze klony zezloutnou trosku po zasazeni je normalni jev. Nez pusti korinky tak berou ziviny z listu. Kor pod led je to jeste znatelnejsi. Tak zkusbpulku kytek jem vodu a pulku prihnojit.. muzes udelat rovnou test. Nechat korenit v malych kvetinacich pokud muzes presadit rovnou do finalnoch je zbytecny.. lepsi mdyz koreny maji prostor.
Děkuji všem za rady , zatím to nechám tak . Je to jen na dvou kytkách a jen na spodních listech .
Zítra podleju čistou vodou a snad se to nerozjede víc .
V malých byly skoro týden . Kořeny lezly po zemi tak šli do velkých .
Původní příspěvek od FrYnK Zo ze klony zezloutnou trosku po zasazeni je normalni jev. Nez pusti korinky tak berou ziviny z listu. Kor pod led je to jeste znatelnejsi. Tak zkusbpulku kytek jem vodu a pulku prihnojit.. muzes udelat rovnou test. Nechat korenit v malych kvetinacich pokud muzes presadit rovnou do finalnoch je zbytecny.. lepsi mdyz koreny maji prostor.
Tak tak.
Musíte si taky uvědomit, že přesazení není nic co by pro kytku bylo v přírodě přirozené. Každé přesazení je pro kytku stres. Také doporučuji to dávat hned do finálních pokud nemáš teda nějaké důvody jako prostor nebo výšku rostlin, kterou chceš korigovat.
Presne jak pise Frynk a Broot, po presazeni se casto stane, ze kytka zacne stagnovat a nebo vyhodi deficity. Je treba presazovat kytku, bud zavcas dokud je ve stavajicim kvetniku dost zivin a nebo pred presazenim zahnojit. Trva par dni nez kytka zacne korenit do noveho media a hrozi, ze si ji na nejakou dobu zasekneme. Je mozna i varianta bez hnojeni a to tak ze castecne opatrne rozebereme korenovy bal, normalne se to pri presazovani dela.
Dělám to teďka tahle poprvé . Viděl jsem to tady na groweru , tak jsem to chtěl vyzkoušet ... Vždy jsem je dával hnedka do finálních , ale měl jsem 6l květináče . S 11l to je premiéra i ten počet 😬