Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes jsem se vratil po 14 dnech z dovolene a malem me kleplo.. O holky se mel starat bratr (nechal jsem mu rozpis co vse a jak)
Bohuzel neco posral ale co, to z nej nedostanu, pry se ridil pokyny..
Prosim o radu, co by s nima mohlo byt.. 4 uz jsou mrtve a zbytek pomalu odchazi..
Holky jsou ve 4-5 tydnu kvetu, v keramzitu a zavlazovani bezi kazdych 45min po dobu 15min..
Ec a Ph metr jsem pujcil kamaradovi a ten je ted tyden mimo, tak zkuste poradit pouze podle fota jiz napsanych info.
cago delfine..ta jedna vypada jako kdyby byla delsio dobu bez vody a uschla..
"Generally speaking, mellow, laid-back growers tended to produce mellow, laid-back herb, whereas uptight, sinister growers tended to produce uptight, sinister herb." - DJ SHORT