Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » FAIR SEEDS test indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
GanjaGrowAmateu
Nový Člen

Karma uživatele GanjaGrowAmateu - 65% Pěstitelská

Registrován: Mar 2017
Příspěvků: 13  

Obecné FAIR SEEDS test indoor Příspěvek č. 1






Ahoj groweri! Zo zvedavosti som si objednal semiacka od FAIR SEEDS, cisto pre pokus, ci sa to za tie peniaze oplati. 2x Auto Somango, 2x Auto Jack a 1x Californian Snow Auto. Pre porovnanie som ku nim pridal aj Critical Jack Auto z Dinafemu, s ktorym mam uz skusenosti a viem, ze je to odolna kytka s krasnym vynosom. 1x1m stan, 600w HPS Osram, 8.5L latkove kvetinace a hnojim to JungleInDaBox urban A,B,M. X-kvetovy stimulant vynechavam, kedze automaty su dost nachylne na prehnojenie a Nutrient Lockout naozaj nepotrebujem .
Kedze na strankach fair seeds je info o kytkach skoro nulove, netusim, ako dlho budu este rast. Momentalne som na dni 45 od vyklicenia a tu su zatial moje zistenia a skusenosti. Vsetky kytky su polievane s cca 700ppm and 6.4ph prihnojenej vody.

Vsetko islo skvele, az to cca 3-tieho tyzdna, kedy vsetky kytky od fair seeds zacali mat problemy s prehnojenim. Konceky listov spalene a spomaleny rast. Tak dostali iba cistu vodu na tyzden a pol, kym som zaregistroval prve znamky nedostatku hnojiva. Pomaly som zacal hnojit v malych mnozstvach. Kytky to zvladli celkom dobre, akurat obidva somanga si to zobrali o tyzden dlhsie oproti ostatnym v kvitnuti. Zas bolo vsetko ok, kym opat somanga nezacali mat problem. Listy na vrchu sa ohybali dolu, tmavli. Tak som si myslel, ze je to priliz vela dusika. Mylil som sa, bol to tzv. Wind Burn, cize spalenie vetrom. Presunul som ventilator, kytkam trvalo asi tyzden kym sa dali dokopy a uz vsetko ide ako ma. Somanga urcite budu potrebovat viac casu ako ostatok. Hlavne to vysoke vzadu, ktore kvitne velmi pomaly oproti ostatnym. Ale neprejavuje ine problemy, vyzera zdravo, takze to proste bude kytkou. Momentalne idem 3ml B, 2ml M a 1ml A hnojiva na liter vody. Kytky to papaju s radostou. Fotky su z dna 45 od semiacka. Budem pridavat dalsie foto, som zvedavy, Ake palice mi fair seeds dodaju. Zatial to rastie pekne, ale critical jack od dinafemu je podstatne pevnejsi a silnejsi oproti ostatku. Uvidime ked to bude ready. Takze z mojej skusenoti su fair seeds velmi nachylne na hnojenie, silnejsi ventilator, vela svetla. Mozno je to mnou, mozno kytkami.

Old Post 01-05-2020 v 09:32 AM
GanjaGrowAmateu je offline   Profil uživatele GanjaGrowAmateu   Find more posts by GanjaGrowAmateu   Foto galerie člena GanjaGrowAmateu   Click here to Send GanjaGrowAmateu a Private Message   Add GanjaGrowAmateu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:07 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
09-03-2013 - first indoor 600W - 22 odpovědí
14-06-2011 - 600w first indoor - 9 odpovědí
28-09-2010 - First INdoor 400W - 5 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.1763200 seconds with 27 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív