Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nejake fotky za tmy..
Zapomel jsem dodat, pred prepnutim jsem delal proplach, prolil jsem 400 litru abych se dostal na vystupni EC 0,3 a stravil u toho asi 4 hodiny!
Aktualni EC 1,7
Vytok EC 1,3.. pred MR2 udelam dalsi pruplach, pomalu chystam hadici a pivka
Diky borci, samozrejme, kdyby byly nejake otazky ci napady, jak to udelat lepe, sem s nema
Roztok mi zbyva akorat na zitrek, uvazuju, zda michat jeste MR1 nebo uz kvetovy MR2, Metrop uvadi, rustovy roztok 3-4 tydny, ale taky maji v tabulce 10 tydnu kvet.. Me by mel vychazet kvet necelych 9 tydnu.
Kdyz zohlednim jak jsou krasne zelene tudiz budou mit dusiku dost a ze MR2 nejaky dusik taky obsahuje, priklanim se k volbe namichat kvetovku, co myslite?
Čau. Pekný nákvet. Daj kvetovku. Metrop som nemal, ale to je dvojzložka. Vždy dávaš aj aj, iba v inom pomere. MR1 MR2 a ten Callgreen či ako sa to píše. Kcb vie ako dávkovať pre monštruózne výsledky... možno napíše.... oka... Nech to rastie
Diky diky, rozmer je 3,5xmetr, uprimne uvazuju, ze vymenim 6tky za 4ky, nebo budu stahovat na druhy mesic kvetu na 400w..
Jo tak zitra to bude 19 ale nevim nevim jak budu stihat takze zmena bude asi na rovnych 20. dnech Diky za ohlas
Zmenu bych videl na treti tyden u 60 a u delekvetoucich sativ klidne 4 tyden. Pod ledkama ale modely casto vykazuji deficity dusiku uz tyden po zmene, tak radeji menim o cosi pozdeji nez +-20 den kvetu.