Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Postretlo ma niečo zaujímavé a smradľavé tak som sa rozhodol, že to Vám to sem nahádžem retrospektívne aj preto aby som mal zdokumentovaný zaujímavý strain ku ktorému sa v dohľadnej dobe opäť nedostanem. Oba modely idem už tradične prvý krát. Pest prebieha bez väčších komplikácií. Nič okrem nekonečne dlhej fázy rastu wappy by som nemenil. K detailom sa dostanem v priebehu a pri hodnotení pestu na konci.
Setup: LEd panely od FrYnK-a (650W s 1xdepp red a 500W s 2xdepp red) oba pôjdu na 500W + 2xHB Evo
Hnojky: Advanced Hydroponics, rhizotonic, mono Ca + Mg
Wappa po prepnutí. Dni uvediem orientačne až kým sa nedostanem k fotkám v reálnom čase. Prepinal som v 32/18. Prečo? Preto lebo som poriadne nepufroval, zle odhadol výživu a "vyhulil" svetlo na max príliš skoro. Táto kombinácia ma stála veľa času kým sa rastliny dali do poriadku na prepnutie.
Váľa sa po sebe a ozaj neuveriteľne intenzívne vonia. Až tak, že už ju nechcem u seba vidieť. Myslim to úplne vážne. Vôbec sa s ňou nedá pracovať od 38-meho dňa. Do búdy lozím nerád a iba na čas nevyhnutne potrebný. Je to model vhodný na provar. Kosiť poprosím.
Nebula 11/12
Super stavba, ťahá sa rovnomerne do výšky aj do strán u všetkých rastlín. Nenáročný model aspoň zatiaľ. Keď sa zastaví oholím spodky nech je vzdušnejšia. Ak sa nič neposerie bude to zaujímavý výsledok.
Ďakujem kolego. Ja to parádička. Aj smrádeček som vyriešil novým pacháčom preventívne. Cez vikend kosa. Táto wappa rovnako ako GTH z minulého kola je už nedostupná. V poslednej dobe mi to tak vychádza. Kým pokosim, tak do druheho kola už znova niet. (Budú lepšie modely)
Wappa 50/12 Dnes posledná zálievka. Preschne a ide dole.
Fotky niesú nič moc. Ten neskutočný smrad lomcoval mojou schýzou. Teda musel som pohnúť kostrou. Čistých desať hodín na židličke.
Ak má niekto chuť odhadnúť finálnu gramáž páči sa. Tipovačka vyhlásená. Nutno mi podotknúť, pre tých ktorí občas juknú do mojich pestov, že Wappa klame telom podobne ako Amnesia Haze. :p :p :p