Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Udělal jsem to tak schválně , slabší kousky do hlíny , silnější do kokosu.. v té hlíně budu mít lepší start a i celkove lepší růst , v kokosu to přeci jen můžu pokazit hned ze startu
Ty brďo tak teď jsi mě dostal hehe,ta hnědá barva fakt vypadala jak kokos,i to že kokos na povrchu rychle vysychá....já právě myslel že v kokosu je růst rychlejší?
Je rychlejší , ale ne o moc.. když to děláš správně tak i hlina je rovnocenný soupeř kokosu :-) hraje tam vše , zálivka , hnojky , světlo , geny..
Dovolím si ukázat konec posledního kola.. 16x 20L kyble , medium Canna Terra Profesional , hnojky Metrop , geny Dr.G.Em dog , den 61 , výška zhruba metr , bez zastipu , nechane na Topy
Zdar , Hashplant jsem jel jednou a asi naposled , pro mě velice složitá odruda , nad moje síly co se týče hnojení pod Ledkou..
Abych se vyjádřil ke stávajícímu kolečku , tak jsem start kola totálně zkazil , neměl jsem na to nervy tak jsem to vyházel a rozjel znovu.. nemám rád květináče s dirama , vůbec nevím proč jsem je jel...
Aktuálně mám EM Dog , 16ks a Skinsk skunk ( 8 mile - Eminem ) vše v 12L kyblu , EM dog Canna Terra a Eminem dostal Canna Terra a Terra plus 50/50
Jsou v květu oba , 6 dní , pomalu už začnu krmit..
Kurde , Škoda ze se to nepovedlo a musel si je vyskubat ... Ty ani se ti nedivím ze jsi je měl problém dokrmit pod led , já je mám pod sodou a též musím přidávat cal-mag .