Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím ve spolek,dlouho jsem tu nebyl,ale v podstatě se během mé služby nic zvláštního nestalo 😆 akorát jsem odjel jedno kolo v Hydru a na nějaký čas taky poslední,měl jsem tam převážně klony z předchozího kola ve velkém boxu tzn,kuban Killer a White alien,akorát jsem to trochu přestřelil a narval jsem tam cca 16kytek ,byli tam asi dvě kytky ze semena a to VIP Haze...mmj mě velice mile překvapil, chutí a vzhledem,nevěnoval jsem tomu nějakou péči,klony byli některé fakt malé,třeba jeden 10g top toť vše ,některé byli malé keříčky a jiné zase velké,takže jsem to ani nepublikoval,i přes to vše jsem se dostal na číslo blížící se 330g
Ale teď k věci....
Jak jsem dával anketu v minulém vlákně a vyhrál to Banana kush tak ten už dojíždí 5tyden,je tam prihozeny taky VIP Haze,ten jediný jsem fimnul a je z toho kytka asi odvaceti větvích,ale za to oproti ostatním o dost menší....
Taky zkouším krapet experimentovat a dal jsem k led panelu od Frynka ,zregulovanym na 300w ještě 330w CMH s Philips greenpower...
To si myslím tady ještě nebylo,tak aspoň nějaká novinka se objeví...uvidíme co z toho bude,obával jsem se teploty ale daří se mě ji držet pod 28stupnu,což není zase taková tragédie
Foto 1 - banana kush řidší vytáhlé pheno
Foto 2 -banana kush baculaté nižší pheno
A celek
Zajímavé je,že to má být 80% indica a listy to má jak čistokrevná sativa 😀dokonce se i tak tahá
Tady jedna kytka má pravděpodobně problémy s nedostatkem mikroprvků,řekl bych calmag,tak jsem ji nasolil bohaté spektrum...
Sorry za ty přetočený fotky,příště už to bude lepší 😀
Původní příspěvek od Growoli Fimnuta kytka nějak kape, přesvícený to není tahle je nejdál od světla....nějakej deficit ale čeho? Calmag dávám dost a ostatní jsou v pohodě
Jj je nejmenší, zalévám ji méně, protože substrát tak neprosycha, hnojím asi 2x týdne a jednou voda nebo slabší Roztok
Zajímavé je že kapou převážně ty malé lístky v palících
tak presno tohle sem chtel slyset je mala takze chlasta podstatne min tudiz i logicky bude primo umerna krivka se zradlem , je mala takze toho tolik nesezere tudiz se to zradlo hromadi
dalsi vec je cim hnojis muzes klidne denne nebo obden bio
ale max 1-2x do tejdne mineralem
taky zalezi co je to za model a co si k tem klackum muzes dovolit
ja bych proste u tyhle kytky ubral ty hnojky, nasadil jen vodu a jednou tedne enzymy do ty doby dokud se to nezastavi poznas to opet podle listu tejden si myslim bude stacit kdyz nebude mi co zrat z korenu bude brat z listu takze sleduj barvu listu ( z tmave zelenejch budou svetlezeleny a atd..)
chapu to spravne 3 x do tejdne zalejvas ( 2x z toho je zalivka (voda + hnuj) 1x voda) ?
no twl jinej kraj jinej mrav jestli ti to funguje proc ne
za zalejvam dene vodou to co pres den vychlastaj tak to samy navecer dostanou
a hnojim bio 1x za 5 dni a ruzne hejbu s ec podle potreby
mel sem na chlup 30 stejnejch klacku a jeden proste chlastal podstatne min nez zbytek
zjistil sem to az tak za tejden kdyz v podtacku byla voda takze sem ubral a bylo
citace:
Původní příspěvek od Growoli Já si zase říkal,že je sice menší ale za to mega rozvětvená...jinak hnojím minerálem...advanced nutrients
Každopádně díky za rady 👍
Původní příspěvek od Growoli Foto 1 - banana kush řidší vytáhlé pheno
Foto 2 -banana kush baculaté nižší pheno
A celek
Zajímavé je,že to má být 80% indica a listy to má jak čistokrevná sativa 😀dokonce se i tak tahá
Konec šestého týdne,už to kyne...krom jedné ze malé, která je nejspíš přehnojená,tak cajk,ta už bude dostávat jen vodu,u ostatních pokračujeme v hnojení