Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Box 100x100x180
levny zvhlcovac 0,8L
3 x 15w vetraky a 5w vetrak na cirkulaci
Filter prima klima
Ventilaci Vents TT125 23 w 220m/h
400 w dual lumatek sodik s pridanym modrym
BIOBIZZ LIGT MIX
CANNA Terra Flora, Boost a Cannazym
PHOSPODERMA
2 x Triplecheese
2x Indutrial plant
2x Pineapple chunk
3x Liberty haze
Neuvažoval som o inej značke. Mam skúsenosti z CANNA a myslím si ze bohate stačí. A navyše pohodlnejšie dávkovanie. Ale na rastovu fázu nehnojim. Začnem kvetovym
Do niektorých kvetináčov som doplnil od BIOBIZZ allmix hlinu a poletují tam niekolko smutníc . Zajtra dokupim postřik NPK Mighty Wash. Zatím ziadne škody
Znova supercropping po 2 vetvičkach na každej rastline okrem 3cheese na kt. Som zlomil vŕšok s 3 patrami pri kolienku ale našťastie drží kúsok tak dúfam ze sa z regeneruje a medzi tým budem spomaľovať rast na zvyšných.
1. Den 12/12
Pohnojene CANNA Terra Flora cca 8 ml na 1.75 l
Cannazym 3ml
Od oka dal som asi 0.5 g do zalivky Phospodhermu
5 kvapky Ph+
BenTest ph "6.3"
17 dní 12/12
Som pracovne zatíženy v poslednej dobe som nemal to šťastie trafiť čas presne 5-10 minút pred východom svetlá alebo naopak při západě.
VLHKOSŤ je 45-60% počas svetla
60-70% keď je tma
Áno, vysoká ale no nič nedá robiť oni si poradia a sú tam 4 cirkulacne vetraky. Jeden ešte len zapnem keď budu salámy.
Přívod vzduchu je pasívny při pootvorenom okne za radiátorom, keď bude zapnutý v zime sa mierne otepli a osusi vzduch skoro ako rekuperacia tepla. Pridám foto na ukážku
TEPLOTA vo výške výbojky je cca 35.5 °C
pri rastlinkach je cca 24-28 záleží podla počasia
Fotky
1.Industrial Plant (INP)
2.Pineaple Chunk - Ananas (A)
3.Triplecheese (3Ch)
4.Liberty Haze (H)
5.Jeden z 3Ch je od začiatku pomalšia evidentne je aj počas kvetu. Uvidím ako sa to bude ďalej vyvíjať.
Zálievku dostávaju všetky rovnako
Ahoj, kyti vypadají hezky. Jen bych si dovolil jednu radu.... Pokud máš pasivní přítah rourou a ještě na něm silonku není divu že máš taku vlhkost. Má rada by byla buď do něj hoď obyč VKO ať trochu pomůže toku vzduchu, nebo se vyprdni na rouru a dole otevři větrací okénka boxu a bude to mnohem lepší....
Cením a ďakujem za rady a tipy, ale nechám to tak jak to je.
Preto ze,v skratke to vysvetlím. V izbe kde sa nachádza box,susíme prádlo, a ta silonka neprepusti prach. Rúra priťahuje vlhky cersty vzduch z vonka. A vhlko mam v byte aj bez boxu. Tu pomôže už len odvlhcovac.Ale kytičky to zvládnu bez plísně Pridavam o deň staršie fotky z tmy.
Zdravím
Je 37 dní 12/12 ale v 34. Dní skoro uschly. Musel som rastlinky na 4 dní osputit z rodinných dôvodov. Keď som sa vrátil našiel som ich takto Foto č. 1
a to som naposledy nalial 2-nasobnu dávku zalievky.
Rastlinky sa zotavili do dňa, potom čo som okamžite polial vodu z enzýmy plus booster a Je tu zopar žltých a uschlych listov. Tie otrhnem keď si ubalim jedno a pustím sa do toho a pridám
pár fotiek vrškov z každého strainu . Aj celok je to nerovnomerne a ne podľa mojich predstáv ale ešte do kosy je minalne 35 dní co mu pripomenulo zvysit dávku hnojivá a pridať 1g phospodermu.
Lebo chcem spotrebovať celú fľašu a stihnúť poriadny flushing ale ešte musím dať do kopy momentálny stav rastliniek.