Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj potřeboval bych poradit ohleně zapojení předřadníku . zde přidám fotku jak jsem zapojil akorát mě nesedí že v levo dole u loga výbojky je napsáno 3-4.5kv to je 3000V až 4.500V to je nějak moc ne ? a potom na fotce je vidět že jsem zapojil uzemění ze sítě a z lampy do jednoho konektoru pokud to tak může být děkuji za odpověd
Ano. Máš to správně. Startovací napětí výbojky je vážně v řádu 1000 voltů. To uzemnění je také správně. Hlavně ať máš správně zapojeno na objímce. Tak jak je na předřadníku.
jo vidím to prohodit fázi (hnědej) s nulou(modrej) na výstupu z předřadníku. jinak tady je fotka objímky jak mam zapojeno . tady mam fotku zapojení te objímky .