Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím, ve velkém žloutnou listy. u kytek díry v zemi a lehce vylezle kořeny. Zdá se že se tam do kořínků pouští hraboši nebo něco podobného. Má někdo zkušenosti jak efektivně na ně a neublížit přitom kytkám?
plastové pastičky se osvědčily jako o dost učinější než klasické dřevěné. Pas byly prázdná a nebyla aktivována. Další boj jsou slimáci, kteří jdou po návnadě to znamená že vám vycvakají všechny pasti. Takže jsem sypak zase modre granule
plastové pastičky se osvědčily jako o dost učinější než klasické dřevěné. Past byla prázdná a nebyla aktivována. Další boj jsou slimáci, kteří jdou po návnadě to znamená že vám vycvakají všechny pasti. Takže jsem sypal zase modre granule na hubení slimejšu uvidíme jestli se ted něco zlepší. Momentálně dávám top max, bloom na květ plus v hlíně netopíří trus tak jim snad nic nechybí
plastové pastičky se osvědčily jako o dost učinější než klasické dřevěné. Past byla prázdná a nebyla aktivována.Další boj jsou slimáci, kteří jdou po návnadě to znamená že vám vycvakají všechny pasti.Takže jsem sypal zase modre granule na hubení slimejšu uvidíme jestli se ted něco zlepší.Momentálně dávám top max,bloom na květ plus v hlíně netopíří trus tak jim snad nic nechybí