Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
[COLOR=green] Čau ,nazdartak vas vytam u dalšího kola pod verču.Tentokrat jsem splašil řezy zde od člena Lupus diky.Mam 17 kusu jeden byl gratys,11je pro mně,a 6 si veme kamaradModel je la amnesia od paradise seeds 65dni.
No koukal jsme naty listy a taky jsem si říkal jestli nejsou chytly není to na všech ale dam projistotu postřik vermitec at se vyvyruji problemu.Taky je par listu spalenych když mi to daval.Ten pytel tam mam ješte z minulého kola když jsem sklizel palice suchynebyl čas to vyhodit tam jsem to nechal zatím ve stanu
Čus ,vypada to že se holky davaji do pořadku ,postřik 1vita reac plagron,a rosim je vodou 3za den o vykendu bych chtěl dat do finálních.Ta v pravo je trochu mrzak uvidim jak se rozjede možna ji vyhodim ,jeden kus mam pořad navíc,no už se vícekrát stalo že jsemodepsal nejaky kytky co už jsem jim daval amen a pak znich byli nejlepší kytky
Pestu zdar ,holky jsem přesadil do finálních 6,5 necham jich 10celkem idealka naten prostor.Hlina je ligt mix plagron +hnojky vita reac 1tydně postřik,cal mg,tera grow rust tera bloom květ.
Klony jedu po 2,většinou valim semena ,kdy tak nejlpe přepnout logicky při zaplněni prostoru ale u tech klonu si nejsem tak jistej .Mají +-15-19cm diky za každou radu čus
Čus ,tak zas nejaka zmnena mnel jsem v planu jet 10kusu 6 jsi mnel vzit kamarad ale musí pracovne pryč a nemel by kdo se sarat.Takže jsem se jich ujal teda 5kusu.Stan je naprany a kytek je 15 .No co se da delat tak je nekdy na tom světe10 je štipnutych a během tydne bude ten zbytek .zatím nehnojim jen do vody přidavam cal mg.