Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
Chtěl bych se tu podělit o letošní počin v podobě automatů. Nakouoeno bylo 3 AutoMazar, 3 AutoBrooklynSunrise a 3 xMagnum. Ohledem nechtěné selekci v podobě spálení 4 kytek ve skleníčku a jedné darované mi nakonec zbyly jen 4 holky, ale bohužel při záchraně se mi pomichaly z ohledem k minulému roku bych řekl ze první dvě jsou Mazaři(cca 70 cm) a druhé dvě neznáme cca 90 cm. Zapomněl jsem dodat že holky už jsou cca 14 dní v květu.
Naposledy upravil Zahradnik10 21-07-2019 v 18:44 PM
Jelikož jsem nevěděl jak to z holkama ze začátku dopadne tak jsem dokoupil BigDevil XL (sweetseeds) a dvě zasadil připojím foto zhruba po 10 dnech od vložení do vaty, bohužel to nevím přesně nepočítal jsem, že to sem budu vkládat tak jsem to nějak neřešil.
Dále jsem si neuvědomil ze jsem nic neřekl v čem to jedu 🤣
Substrát :
Rašelina + zemina na jahody + semena jsem sázel do sadbovaciho substrátu
Hnojiva:
Bio-grow +Fishmix
Ahoj vypadaji super ,už ti ti kvete? ty prni fotky .Kolik jsi použil substratu na kytku daval jsi do jiffy a pak do hliny nebo jaky sadbovaci substrat ?
Ahoj,
Děkuji po těch problémech na začátku se divím jake jsou 🙂.
Jak jsem psal plus mínus 14 dní na květu bohužel nevím přesně 🙂 kytky jsem dával do menších květináčů do toho vysadboveho substrátu (obyč. Bauhaus) až trochu povyrostli tak jsem je dával do těch větších (22L).
Tak týden utekl jako voda a jsem tady s dalším příspěvkem, 4 holky krásně kvetou, mazarky jsou o trochu později a druhé dvě se už pěkně nafukují.
1.foto-celek
2 a 3.foto asi mazarky
4 a 5. foto druhé dvě
Omlouvám se za neaktivitu 😂 za mě big devil totální propadák ani jsem to nezklizel 🤣🤣 ale třeba jsem jen dostal špatné semena nevím 🙂 rozhodně můžu doporučit Mazara za me Top automat jel jsem ho dva roky po sobě a oba se zadařil krásné palice i dobrý výnos
Původní příspěvek od kloky Mno, prý se to s fotoperiodou Mazarem nedá srovnat ani náhodou. Hlavně ta vůně je o dost slabší, ale tak už to u automatů bývá.
Hrasek to asi myslel tak, zes vysel prilis brzy
Venku pochmurno, zadne slunko, nebo na ne budes svitit?
Původní příspěvek od kloky Zahradníku, a co takhle smoke report na Automazar? Já ho mám 3 dny vyklíčený a moc mě zajímá, co si o něm lidi tady myslí.
Zkoušel jsem ho loni, je to parádní model. Měl jsem ho v kokosu na terase a byl to jeden a půl metr vysoký keř. obrovský prorostlý palice :-D parádní model. Letos jsem koupil Auto Ultimate, tak snad to bude podobná paráda. Jinak jsem ho sázel na konci dubna abych stihl květnové slunné dny a začátek července jsem ho sekl. Další kytku jsem sázel v červnu ale srpen už nestál za nic takže to byla taková "řidkóza". Pod lampou bych volil spíš normálního mazara..