Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já mám 2kanál ISDN a když postuju monitoring nebo když zakládám thread s fotkama, tak to většinou musim dělat několikrát,
až mě to občas sere, že se mi vymaže pracně napsanej text,
ale jsou to přece jen počítače
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
Když nemám jinou možnost tak jedu na tejhle pomalej šlupce s tim nejpomalejšim modemem co vůbec kdy byl vytvořenej a to byste viděli co člověka teprf může nebavit
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Díky za vysvětlení, ale mě už nepomůže nic (viz příspěvek č. 10)
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
A tenhle tejden jako hodně drsný - server padá skoro pořád, furt přetížíno či co. Takle moc sem to tu asi ještě nezažil. Nevim jestli to je tim že je jaro a stahuje se sem čim dál tim víc growerů nebo stará mašinka dodělává. Ale už je to fakt k posrání.