Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Kdy, kde a co sázet
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
PODziM
Stálý Člen

Karma uživatele PODziM - 95% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 1

Čus...

Ještě nikdy jsem seriozně nepjestoval (akorát 3 kytky za oknen - 2 chcíply, protože sem je pozdě zasadil - byl už skoro PODziM, ta první byla moc dobrá ). Zajímalo by mě teda, jestli můžu indoor začít kdykoliv pěstovat jakejkoliv model (myslim tim model, kterej se indoor pěstovat může).

Pak ještě kdy se má správně zasadit rostlina venku aby byly kytky co nejlepší.

Jo a eště něco, jak velká (hluboká) nádoba se doporučuje v případě, že budu pěstovat v hlíně (bubbler si asi udělam, ale zatim ho nemam kam dát). Měl sem asi metr dlouhej truhlík (na ty 3 rostliny), ale myslim si, že je to dost mělký na to, aby ty kytky vyrostly vysoko (neni to skunk - ten samej model měl jeden známej venku a byl vo dost větší a zasadili sme ho stejtě). Ještě by mě zajímalo, kde mam sehnat půdu pro ty kytky - je dost druhů a já nevim, kterej mam zvolit...

Zajímá mě to taky pro to, že mě sere, jak se některý lidi tady v čechách snaží z prodeje marihuany vytřískat co nejvíc peněz Chci si konečně udělat zásobu na celej rok pro mě i pro kámoše!

Dík moc.

Old Post 25-01-2001 v 17:00 PM
PODziM je offline   Profil uživatele PODziM   Find more posts by PODziM   Foto galerie člena PODziM   Click here to Send PODziM a Private Message   Add PODziM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PODziM
Stálý Člen

Příspěvek č. 2

Sem asi blbej

Na ten dotaz, kdy začít s outdoor zapomeňte,ňák sem přehlíd fórum o pěstování outdoor, hehe

Old Post 25-01-2001 v 17:05 PM
PODziM je offline   Profil uživatele PODziM   Find more posts by PODziM   Foto galerie člena PODziM   Click here to Send PODziM a Private Message   Add PODziM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ziggy
Stálý Člen

Karma uživatele Ziggy - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

indoor muzes kdykoliv, ale jestli to pestujes
normalne v pokoli bez skrine, pak muzes mit v lete
problem s dosazenim 12h tmy.

Old Post 26-01-2001 v 08:37 AM
Ziggy je offline   Profil uživatele Ziggy   Find more posts by Ziggy   Foto galerie člena Ziggy   Click here to Send Ziggy a Private Message   Add Ziggy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Velikost květináčů Příspěvek č. 4

Velikost květináče bych doporučoval tak 10l. Takže průměr 30cm a výška tak 40cm. Ty truhlíky bývají fakt moc nízký. Ale pokud máš jak ovládat světelnou periodu, můžeš je přepnout na kvetení dřív a nenechat je tak růst moc do výšky. A nebo to vyřešit zastřiháváním.

Jinak hlínu již tady někdo doporučoval. Přečti si příspěvek "Základní tipy pro pěstování" v Sekci základní informace.

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 26-01-2001 v 15:26 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PODziM
Stálý Člen

Díky za otpovjeť :) Příspěvek č. 5

Díky za otpovjeť

Ziggy:
Cos myslel tim "problem s dosazenim 12h tmy"??
Myslel sem, že víc světla = větší kytka...

Carlos:

Chachá : Už se vidim, jak povidám f krámě : "A půda pro pelargonie už přišla, prosím?"

Old Post 26-01-2001 v 17:59 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:44 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás