Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec,tak mám tady nové kolo dneska 2.den 18/6... Rozhodl jsem se po x letech změnit hnojiva a pojedu to na Hesi Soil... Jinak klasika Light mix od plagronu 😉
Zdarec,holky jedou krásně, všechno podle plánu a dnes jsem namíchal první hnojení a poprvé s Hesi,tak uvidíme jak to bude šlapat...Co je paráda že nemusím měřit EC jen jsem upravil pH na 6,4.. Dneska 10.den 18/6..
Původní příspěvek od V@ly Čau, tak jak to pokračuje? Co máš prosimtě za odtah, že máš takové teploty? Používáš klimu? Já mám v tomhle počasí kolem 30
Čus, jedu přes noc. Mám v každém rohu jeden odtah s regulací otáček a teplotním čidlem nastaveným na 26 stupňů..na květu to jede od 17:00 do 05:00 a na růstu od 17:00 do 11:00.. když je vedro mají tmu zrovna...odtahy jedou na plný pecky..
Zdarec,tak dneska jsem na holky koukl po osmi dnech, dneska 8.den 12/12.. Banner valí jak blázen 😂, dneska jsem ho zalomil 😉, namícháno květové hnojivo Hesi, pH 6,1.. Zatím jde všechno podle plánu 😉👌
Dnes 8.den 12/12 a zvedl jsem ještě Vero nad Bannerem,po včerejším zalomení už se dali dohromady a dělá to kloubky 😁👍 Dneska jsem taky oholil na všech rostlinách spodky,tak uvidíme za týden jak budou holky vypadat,nahodim pak zase další foto 😉
Zdarec,tak dneska máme 15.den 12/12 holky jedou jak víno a nad Bannerem už mám světlo na max kam ho můžu dát, teď už by měli být pomalejší a spíše nabírat hmotu 😊👍