Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
TAkze startoval jsem CDB swiss zaroven s kritikal-K. CBD se naklicily vsechny. muj postup je na 12h do vody PH 6,2. pak na ubrousek nechat naklicit a PH taky 6,2 a teplota 25 stupnu. potom do jiffy tablet a stálé PH
Rozjizdel jsem pod Quantom board 288. 2 panely cca 100w jeden, ale jel jsem tak na vykon 60 procent
Potom do stanu 120x120 a LED By Frynk 450w
Obycejny zahradnicky substrat. hnojiva Biobizz: grow, bloom a topmax. Asi 3x jsem dal sensi cal-mag a jednou Horkou sul
Bohuzel jak jsem psal, jsem dost ledabyly, Takze se tam udelal z jedne kytky hermous pozdeji. a jeste tak nejak z pulky a chytly to 2 kytky. taky tak nejak na pulky. no uvidime.. Jo a ty krtikaly dale jiz na foto nejsou, ty sly ven.. ty dospele kyti jsou CBD swiss dream