Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čauko vypadají zdravě, ww od dutch passion jsem jel, jen femky a je to jeden z bych nejoblíbenější co jsem zatím jel, aroma,velky salámy, krásné se větví, prostě super.... Proč jsi zvolil regular, budeš řezat nebo jen skrz kvalitnější geny? Ať se daří a roste to! 🤘
- den 10 12/12
- další 4 samci, tak jsem na 8, ze všech mám vrchní řez= bude matka
- asi jsem to nenaplánoval dobře, mám teď více prostoru než bych potřeboval
@Growoli. Regular, abych měl matku, po 20 letech mě už nebaví čakat jestli to outdoor dozraje či ne, bydlím v místě kde je fakt nevlídno, většinou nedozraje nebo plíseň. Jako silnej epileptik potřebuju na rok cca 400-600g.
@ poprosím zkušené growery, pokud vidíte něco co dělám špatně, nebo nápad co s prostorem, nevím zda se vyplatí ohýbat třeba největší větvě, atd, tak prosím o koment, radu.
Indoor neumím zkouším.
- ešte to môžeš presadiť do fajnejších kvetníkoch. Aspoň 11l.... a vyriešené... pod tou 600vkou sa im pri aktualnej fáze ešte rozrastú korene a kytky zmohutnia..... Nech to rastie
Edit: Pokiaľ je koreňový bal nadupaný, že klíďo už drží pokope s hlavnou stonkou, tak presaď.....ak vidno, že ešte nemá pôvodný objem dostatočne prekorenený, je už na zvážení, či presadiť.....oka....nech sa darí....Shiva
@Shiva, je pravda že kvetníky jsou narvany kořenama, o tom jsem přemyšlel když jsem likvidoval samce, tam to bylo vyborně vidět. Počkám den bez zálivky a přesadím. Pokud se tohle alespoň částečně povede, tak letos ještě jedno kolo 12 ks 11L. Popravdě tohle je pro mě zkouška, a čumím ja tele co to dokáže doma.... Peace
jo a díky za radu