Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar chlapy, mám jen dotaz pač s tím nemám zkušenosti
A to: když mám 600w vybojku a zreguluji ji na 400w bude mít horší parametry než když si koupím 400w vybojky?
Mám doma totiž dvě 600 a byla by škoda je nevyužít dikes
Zdar, sam jsem snizoval vykon, ale pouze na rust. Rekl bych, ze to nebude uplne idealni a to z duvodu spektra. Pripadlo mi, ze chromaticnost se s regulaci meni. Muze to byt samozrejme jen pocit, vyzkousej a uvidis.
Aaaa díky,no otázka jestli to stojí za to... Raději asi Teda koupím 400w od Gib,nevite jaký je rozdíl mezi extrem output a Pure bloom? Která z nich bude lepší na květ?
Ahoj. Je to tak jak píšete mění se trochu parametry. Je vždy je lepší mít výbojku vybuzenou na její výkon. Naopak super lumen prý zrychluje zkazu výbojky... Druhá část dotazu.. Hledej smudlo. Rozdíl je ve spektru obě jsou super, Pb je víc v červeném spektru. To by jsi viděl kdyby jsi to vygooglil a podíval se na datasheetu a graf spektra...