Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hned jak to budes mit precedeny tak si s materialem musis hrat.. ale ne ze jen dve hodiny mackani a pak nechat vytvrdnout, aspon 10 hodin valeni do valce, pak koule a pak zas valecek. me se po asi 12 hodinach mackani povedo udelat totalne cernou cihlu coz sem predtim nikdy nemel.
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Ja materiál vysledny materiál nahřivam vypaři se přebytečna voda s formuju to do valečku a pořad to přehazuji pak začne černat a stvrdne to jak pero po ranua když to rozkrojiš ve vnitř je to jak snickerska
Ja to dělám takhle. Když udělám hasis tak ho rozkouskuju na malé kusy a nechám aspoň týden schnout. Pak to nasypu do celofanu a nahřívám. Potom to válim válečkem z kuchyně. A takhle pořád dokola ( nahřívám a válim ) dokud nevznikne placka s krásně černým plastikem. Pak to jen v ruce prohnětu a vytvaruju.
Nejlepší je pěstovat si sví
.........................................................................
Baví mě pěstovat a sledovat jak to roste - je to krásná rostlina
Odkaz nejede mam tam dvakrat https:// moje chyba omlouvám se
Akorát když to dělám já tak to má spíše karamelovou barvu a když udělám kuličku tak je černá. Jak tady https://youtu.be/K6os10t2mN0