Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od senssistar A nejake foto bude? ten ventilator de to znat ze je to tiche?
Ventilátor je perfektní, už jen ta konstrukce .. Na vstupu mám napojeny pachový filtr přes 1m odhlučněného potrubí, na výstupu mám 2m.
Když ho zapnu na maximum, můžeš stát vedle boxu a jde slyšet naprosto minimální šum ..
Dřív jsem měl ufo primaklimu a nejde to vůbec srovnávat ..
Zdárek, kytky i výška vypadají parádně... Chci se zeptat, nevím jestli si někdy jel klasiku HPS, nicméně pozoruješ nějaký rozdíl v Gavitě?? Pokud se nepletu má svoje stínidlo, tak by mne zajímal rozptyl světla, kolik je real odběr a pod.
Díky za odpověď.. ať to sype....
F.....
Tak AH od Soma je fakt niečo čo sa s tou od RQS nedá porovnať - sám by som ju zaradil do TOP10 strainov, ktoré som mal kedy možnosť vyskúšať. A že ich za tie roky nebolo málo
Inak ten odťah čo máš- to ho máš napojený na 200mm potrubie alebo si to nejako redukoval?