Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, nikdy jsem nezaštipoval, tak bych potřeboval poradit. Přikládám nějaké fotky, mohl by mi prosím někdo do těch fotek zakreslit, kde se to má ustřihnout, abych pochopil princip?
Kirito-kun princip je pozriet si FAQ, (aj ked spracovanie a prehladnost FAQ nieje idealna) tam by si sa dozvedel minimalne zakladne info: zastrihavat nad 3. poschodim - metoda Toping - tymto sposobom mozes zastrihnut aj bocne vetvy
(klik na obr.) + nejaky pokec
akasian: Ve FAQ jsem byl a přiznám se, že po tom, co jsem rozklikl první dva linky, kde byly odkazy na pěsty, který mi nijak nepomohly, jsem to zavřel. Týpek v tom linku, cos mi hodil, má docela štěstí, protože má na vrchu dva zárodky hezky u kmene ve stejný výšce. Já nemám ty odbočky stejně vysoko, ale povětšinou je jedna výš a jedna níž. Předpokládám ale, že to bude fungovat stejně, jenom to nebude úplně symetrický, je to tak?
Čau, nedělej z toho vědu 😉 zaštípni, kde chceš 😉 počítej, že po záštipu celkové kytka povyroste, některé hodně roztáhnou rozestupy mezi patry
Ještě bych poradil zkusit kytku ohnout vrškem dolů, pak vyjedou boční větve nahoru a máš spoustu vrcholů taky 😉😉
To ze nemas patra v jedne vysce je tim ze maš klon ! Matecni rostlina ze sem ma patra vedle sebe nebo velice blizko... klon ma patra s vyskovym rozdilem