Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » guerilla 2019
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
paprikas007
Nový Člen

Karma uživatele paprikas007 - 23% Pěstitelská

Obecné guerilla 2019 Příspěvek č. 1

Zdravím všechny growery, growerky a growerčata :-D

Letos jsem se rozhodl svůj pěst zdokumentovat, abych měl za pár let nějáké vzpomínky na mládí a abych se s někým podělil s mými (ne)úspěchy.

Minulý rok jsem sadil poprvé a až v druhé půlce července. Takže toho nebylo nějak moc, pomalu dochází materiál, tak jsem si řekl, že je čas vysadit. Asi mě většina bude mít za blázna, taky si to teď ríkám(ráno bylo u nás -1), možná skončím v síni zmaru, ale co už...

Takže k věci:

Osádka: všechno automaty, Magnum(budha seeds), BCN critical XXL(seedstockers), AK-47(naturalseeds) a Amnesia XXL(dinafem)

Květníky: 17l textilní květináče

Zemina: spodní 2/3 mix substrátů a hnědozemě z minulého roku+granulovaný kravský hnůj, vrchní 1/3 substrát pro pokojovky+substrát pro výsev, v celém substrátu je ještě hydrogel, s kterým jsme to asi trošku přehnali :-D

Ven šli 15.4. jen s děložníma lístkama v jiffy tabletách.

Na tento rok toho v plánu ještě hodně, tohle je jen takový jarní pokus, budu rád, když z toho něco sklidím, ale ani mě nebude vadit, když z toho nic nebude.

Toť zatím vše, budu se snažit postupně házet nejáké reporty.

Old Post 16-04-2019 v 22:40 PM
paprikas007 je offline   Profil uživatele paprikas007   Find more posts by paprikas007   Foto galerie člena paprikas007   Click here to Send paprikas007 a Private Message   Add paprikas007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hokuspokus30
Stálý Člen

Karma uživatele hokuspokus30 - 0% PěstitelskáKarma uživatele hokuspokus30 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Tak jak to roste?

Old Post 15-06-2019 v 10:04 AM
hokuspokus30 je offline   Profil uživatele hokuspokus30   Find more posts by hokuspokus30   Foto galerie člena hokuspokus30   Click here to Send hokuspokus30 a Private Message   Add hokuspokus30 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
paprikas007
Nový Člen

Karma uživatele paprikas007 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Ahoj, zakládal jsem své první vlákno.....a nějakým způsobem se založilo 2x...jak jsem si všimnul, že tu je 2x, tak jsem se tady tohle pokoušel smazat, ale nešlo to, psalo mi to, že vypršel časový limit.
Psal jsem i správcovi, aby to tady smazal...
Origo vlákno najdeš pod paprikas's guerilla 2019, zkusím tam dneska večer přidat nějaké nové fotky.

Old Post 15-06-2019 v 11:26 AM
paprikas007 je offline   Profil uživatele paprikas007   Find more posts by paprikas007   Foto galerie člena paprikas007   Click here to Send paprikas007 a Private Message   Add paprikas007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hokuspokus30
Stálý Člen

Karma uživatele hokuspokus30 - 0% PěstitelskáKarma uživatele hokuspokus30 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Dobře 😁

Old Post 15-06-2019 v 12:06 PM
hokuspokus30 je offline   Profil uživatele hokuspokus30   Find more posts by hokuspokus30   Foto galerie člena hokuspokus30   Click here to Send hokuspokus30 a Private Message   Add hokuspokus30 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AladinXXX
Seržant

Karma uživatele AladinXXX - 96% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 5

-napsat Modům/mě....
-vetsinou to tady cistim automaticky,denne,ale obcas neco prehlidnu....

-dikez,pak to tady cely smaznu....

-A/S

Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..

Potřebuješ něco upravit ???-napiš mi PM.Serža

Old Post 30-06-2019 v 00:14 AM
AladinXXX je offline   Profil uživatele AladinXXX   Find more posts by AladinXXX   Foto galerie člena AladinXXX   Click here to Send AladinXXX a Private Message   Add AladinXXX to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AladinXXX! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:49 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
09-07-2019 - paprikas's guerilla 2019 - 29 odpovědí
15-10-2013 - Ushakkova Guerilla 2013 - 67 odpovědí
26-10-2013 - bella 2013 - 105 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás