Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Váchy 55 Zdravím tě a drzim palce. Mohl by ses trochu vic rozepsat o tom setupu. Jinak ty pocty mi nejak nesedej.. Pro me bude vzdy 11 - 3 = 8 😂
Jo člověče je to tak no z první třídy už sem pár let venku a jde to znát 😅😅 setup bych asi mohl trošku rozepsat tak se na to vrhnu večer, zatím čest
Takže na sepsání setupu sem se nečekaně vysral ale vypada to asi takhle.
Odtah zaboxovný ufo, tlumic od can filters a pacháč nevim. Celý je to navedený hned za objímku lampy. Přítah pasiv.
Určitě jim dej minimalně tyden 18/6 a pak přepni. Mám stejnou genetiku od r@ma: a dá se krasně uhlídat po přepnutí na 12/12. Roste do cca. 20dne pak už se netáhne. Jsem v 50dni 12/12 a zatím jsem spokojen uvidíme co z toho bude a jaké to bude, ale věřím, že r: ví co dělá !
Jo a dej si bacha na Cal-Mg určitě dej preventivně po přepnutí jelikož ja na to teď dost trpím.
Původní příspěvek od Hanskrtek Určitě jim dej minimalně tyden 18/6 a pak přepni. Mám stejnou genetiku od r@ma: a dá se krasně uhlídat po přepnutí na 12/12. Roste do cca. 20dne pak už se netáhne. Jsem v 50dni 12/12 a zatím jsem spokojen uvidíme co z toho bude a jaké to bude, ale věřím, že r: ví co dělá !
Jo a dej si bacha na Cal-Mg určitě dej preventivně po přepnutí jelikož ja na to teď dost trpím.
Ať to roste !!!
Taky sem si říkal tak týden, no uvidime. Jinak ty rezy jsou taky od něj tak sem, že si mi poradil a zprostředkoval svoje postřehy u stejných řezů.
Kytky jsou zarovnaný a budu davát síť tak by to mělo krásně fungovat.
Ješte jednou diky za rady
Jedu je metodou SCROG a je to pecička ! Koukam ze asi jedes v hline jako ja, tak ti jeste doporucim jednou za tyden dva proplachnou čistou vodou s enzymy.
Oholil to dobře ty spodky, ale má prostě bruálně málo zaplněnej prostor !!! Kdyby tam měl 3x víc vrcholků tak dobrý ale takhle se brutálně připraví o výnos.... příště víc ohýbat, pohrát si s tím a až budeš mít zaplněnej protstor tak vše pod sítí oholit.
Každýmu vyhovuje to svý a dělá po svym, kdyby ne pěstujem každej stejně a nebylo by ani co zvěřejňovat já třeba listy neškubu vůbec pokud nejsou něčim napadený nebo v květu nevylítne vlhkost. Kam se nedostane světlo a kytka list nevyužije, tam se ho zbaví sama. Zato spodní větve klidně voholim.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik