Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, resim takove dilema. Nyni jsem dojel sve prvni indoor kolo a rozhoduji se co dal. CFL me prekvapilo, nicmene chci jit do upgradu. Rozhoduji se mezi 150W hps a 100W qb led z alucraftu. Ja jsem damozrejme zastance ledek, jenze 3000 se mi zase zda velka investixe, ikdyz ty prachy navic mam a ve vysledku cela ta hps sestava nevyjde mene. Nicmene chci se zeptat, nasel jsem nejaky predradnik https://www.kupzarovky.cz/gedi-eb-1...ASABEgJ8pPD_BwE ktery stoji tretinu toho nez prodavaji na growshopech. Da se do tohodle predradniku normalne zapojist HPS a smazit? Nebo je to nejaky jiny typ? Chci zkusit sestavit nejaky lowcost HPS system - myslim nejaky levny predradnik a zkusit treba jedno hps kolo, nez se dokopu k ledkam. Dekuji za radu
Původní příspěvek od psyweed
3ka neni moc a nepece to to tak teda nemusis mat tak silny odtah
Čau, napíšu to sem pro Všechny. Pořád se řeší, že při led nepotřebuješ tak silný odtah, atd. Nezapomeňte na to, že je dán určitý objem vzduchu za h, který by se měl v boxu měnit 😉