Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všechny tak se nam to pomaličku bliži a mužem konečne sazet ven.Ja nelenil a už si předpestovavam kytičky pod 70 w a začátkem kvetna ven ,modeli jsem si vybral od swet seeds.gr poision 2/4pukli ,dále jack 47 fast kličivost mizerna na to jsem se nejvic tešil.1/4puklo nejake semena jsem mnel tak jsem přihodil s.a.d fast a1kytku a wappu 1kusek .Sazet budu venku na miste kde jsem jel minuli rok tak snad se zadaři foto pak přihodim čus .
Zdar ,tady jsou kytičky pod sodou ,ta velka ta mela jit do innu ale nezbylo proni místo a bylo mi ji lito vyhodit ,tak ji držim pak ješte přibidou 4kytky s.a.d fast ty zatím kličejtak at to roste vesele čus.
Čus tak dnes jsem byl na fleku ,zatím mam 5mist nachystanych ,na diru 40lsubstratu promychan konskym hnojem .Taky jsem daval hydrogel ten je super osvedčil se loni zalival jsem 1tydne a pohoda kytky nebyli nikdy nejaky zvadli .Kytek bude 8tak ješte přišti tyden musim vše dodělat zatím se sluni v kelímcích pod70w ale 1tyden vkvetnu je už chci zasadit ,tož se mejte at to roste
Zdarec tak dnes jsem vysadil ven je celkem hezky ,a kytky už to potřebovali už tet mají 40až 50cm z předpestu .Kusu je 7 vše od sweet seed 1 jack 47 ,pak s.a.d2 kusi 2kusi gren poison a 1 wappa
Zdar konečne vylezlo sluničko tak jsem musel skontrolovat flek jak jse jim daři a jednu sestřičku jsem ješte přihodilNa1 fleku jse mají dobře a jedou nic jim zatím nechyby .2flek ten to celkem obsral 3 kytky spaleny a jedna chcipla ješte jsou nejaky zalohy tak jsme přihodili další přiste nafotim jsem zapomnel jak jsem byl v šoku snad se to spravi čus
Ahojte tady jsou kytky který jsou spaleny ty dve první fota kamoš jim namychal moc hnojiv a cely se spalili tak jsem ty spaleny pothal a pomali se spravuji akorát nevim co znich bude nejaka zkušenost tady daji se do pořadku nebo znich budu košťata
Diky ten gp nikdy nesklamesluničko konečnč začlo palit ,přište začnu s předpestem o něco později protože jsem je dluho držel doma od pulky dubna tak jsou dost vytahli snad to nebudou košťata,