Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
7x Cannalope Haze, 7x Super Skunk, 6x Grape Puff, 6x Cherrygasm, 3x Critical, 4x Sour Diesel a 5x Eagle Bill
Holky jsem nepořizoval v jeden den, tedy jsou momentálně ve stavu, kdy některé koření už týden a některé jsem přinesl a přesadil dnes. Fotky zatím nemám, byl jsem líný a nebyl čas fotit. Svítím na prostoru 120x120 cm sodíkem 400W na růst i květ a přemýšlím, jestli výbojku nezměním na týden za 250W. Klesla by mi teplota v boxu (momentálně přes den 27-28 stupňů, bo mi odešel odtah a čekám na nový - holky mají jen ofuk 2x klipsňák v kombinaci s pootevřenou skříní). V boxu je zapnutá zvlhčovačka s ionizérem, vlhkost se drží kolem 70-75 %.
HNOJKY:
Canna - Coco A+B, Cannazym
Biobizz - Root juice, Bio grow, Bio bloom, Bio haeven, Top max
Úprava ph - AH ph-, ph metr obyčejný nějaký žlutý ATC (použitý od místního člena, ale měří super )
K výživě prozatím nevím, co konkrétně holkám dopřeju. Pro začátek jsem zvolil kombinaci Root juice (na 1 l vody cca 2 ml Rj), Bio haeven (1 ml na 1 l vody) a Canna Coco A+B (1 ml na 1 l vody)
Box - 1x 120x120 cm a později přidám 1x 90x90 cm
Bude boj všechny kousky do těch dvou skříní dostat a ukočírovat přibližně stejnou výšku a aby nepřerostly, ale už se celkem těším .
Jde o můj první pěst zde na groweru, pár jsem jich už odjel, ale pokaždé celkem mizérie. Důvodem byla absence ph metru, používám kohoutkovou vodu a ta má ph něco málo přes 7. Nyní si ph ohlídám a uvidím rozdíl. Předchozí sklizně mi vycházely na cca 0,5 g/W, cílem této je alespoň 0,75. Určitě uvítám připomínky a kritiku zkušenějších zahradníků .
Ta teplota je v pohodě. Prckové to bez odtahu první dny bez problemu vydrzi. Co ale nechapu je to, že kombinujes cannu a biobizz. Dit ty doplnky od biobizzu muzes nahradit krasne cannou ;-) uvidis jak ti to bude fungovat.treba to bude cajk. Kazdopadne přeju zdarny pest ;-)
Přemýšlím, že bych změnil 400W HPS (růst i květ) na 250W MH? Momentálně kyti zabírají prostor cca 120x100cm, ale zase jsou celkem nízké. Co vy na to? Bez toho odtahu by teplota trochu klesla, teď je cca 27-27,5 stupňů.
To Vachy 55 - uz jsem to trochu zmenil, davam holkam zakladni hnojky na rust od Canny a k nim jsem Bio haeven vymenil za Cannazym, od Biobizzou ut davam jen korenak (za novy od Canny se mi nechce utracet)
To Cobee - no kdybych jim do stonkunzapichl hrebik, tak je prepulim vejpul, jsou zatim malicke
Dnes jsem si všiml, že holky začíná něco trápit, napadá někoho něco? Dřívě jsem podobné fleky na listech míval, když jsem neřešil ph, teď ale hlídám a kytkám dávám hodnotu 5,9-6,0.
Navíc bojuju ze sviluškama. Zatím jsem použil Rockefekt, ale přijde mi, že moc nepomohl...