Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych vědět jestli někdo umí tady balit jointy nějak speciálně.A ne klasicky nebo na backroll.Já bych to chtěl vědět jestlli ještě nějaký jiný kombinace.
chces to popsat?)o asi enjde, ale co jen muzu sem rpidat tak je to ze znam dost zusobu a nektery jsou fakt zvlastni..kazdej bali jinak, aspon tak jsem to zatim zpozorovala a nekdo to bali fakt zajimave..
kouknětese sem je tu pár vychytávek: www.marihuana.prv.pl
celkem dobrá stránka, ale je v polštině a stejně je tam hodně obrázků.
jó jinak znám týpka, co ubalí stovkovýho džoynta jednou rukou, a zajímalo by mě jak si balej takový astronauti ve stavu beztíže
hoj, já - když mam formu, tak balim fakt hodně zvláštní špeky - napřed si je natrhnu moc, potom si dam lepítko obráceně, takže se hrozně divim proč mi to nedrží, když na to slintam jak Průša na vesnickej zábavě - pak se mi to celý vysype, no zvláštní metoda
no to mam neco podobnyho, kdyz se opravdu hodne zmastim a pak balim dalsi ho speka, to je ten nejvetsi problem na svete, vetsinou ho ubalim, ale ten cit v prstickach je uplne nekde jinde, vetsinou ho tak 2* roztrhnu, 4* rozsipu atd. Proste neco jako dude