Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam mensi otazku jestly takovi rust je normalni.
Chci jen tak pro okrasu mit kiticku doma. Zasadil jsem naklicene Think Different pred 9ti dnama. pred tydnem uz vykouklo a jiz 8 dni je a vypada takhle. Je to normalni nebo se ji nedari?
Zatim mam slabe svetlo 50W LED Red/Blue
Mel jsem v planu az se rostlinka trochu zvedci dat tak 150-300W LED.
Ja kdyz se podivam na Youtube tak me prijde ze Automaty uz po tydnu maj bejt vedci.
Jo svitim 20/4 a kazdou hodinu mse me zapne mini vetrak. Nehnojim ale mam drasi hlinu z Bauhausu ktera ma bejt na kvetove kiticky a je na 3 mesice predhnojena.
Ono to zezacatku trva dyl nez zacne poradne rust,to je tim ze nema jeste moc listu a ty co ma jsou malinky,to se rozjede uvidis...hlavne neprelivat ted,kdyz je tak mala
Diky za odpoved. Me se jenom zda ze neroste tak jak na youtube. Ja nechci nejaky velky vynos a chut/obsah THC me je jedno ja nehulim. Jenom se me libi trava a voni me tak jsem si dal jednu do obivaku.
Ano je jen tak v obivaku. Ja tam mam vice kytek.. Bonsaie a bilinky.. A chtel bych proste je manu mit taky.. Nehulim takze me je chut/vynos obsah THC jedno.
Protoze nemam Box tak jsem zvolyl Think Different a svitim od 4 od rana do pulnoci
no ono jde spise o to ze budes mit problem s prepnutim na kvet kdyz nebudes mit uplnou tmu 12 hodin... ale jestli to pestujes jen tak pro potechu oka tak proc ne
Jako ja se fakt v pestovani travy nevyznam ale co jsem vsude cetl ze Autoflower jako Think Different nepotrebuje 12h tmy.. Ze se samy prepnou na kvet i treba pri 24h svetla.. Ja ji davam 4h tmy v noci. A to prej je nejlepsi na Think Different
Původní příspěvek od icmond no ono jde spise o to ze budes mit problem s prepnutim na kvet kdyz nebudes mit uplnou tmu 12 hodin... ale jestli to pestujes jen tak pro potechu oka tak proc ne
TD je automat od Dutch Passion, tam problém s přepnutím nebude ;-)