Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já jsem dlouho vybíral a koukal i na ebay.
Hodně se mi líbil FocusVape PRO s vodním filtrem. Ale protože jsem to chtěl mít hned, tak jsem kupoval Flowermate V 5.0 Pro v CZ kamenném obchodě, k tomu jsem si dokoupil na ebay adaptér na bong. Ale i samotný Flovermate se skleněným náústkem je podle mě skvělej! Čas od času je třeba vyčisit celou sestavu skleněného náústku se sítkem v lihu.
Předtím jsem měl vaporizér G Pen Elite. Splnil svou funkci, ale Flowermate V 5.0 Pro je o několik tříd výše. Je připravený během pár vteřin, plynulá regulace teploty na displeji. Většinou začínám na 160, a pak postupně zvyšuji na 170/180/190, někdy i na 200 a 210. Ale jsou modely, u kterých vypínám vapík už při 190, protože high
To opravdu stojí ten stolní vapík méně než kapesní?
Je to opravdu takový rozdíl? Zkoušel jsi nějaký přenosný (prosím případně typ) vaporizér?
Díky moc.
Já jsem právě vyměnil G-Pen za Flowermate V5.0 Pro, protože z G-Penu šel dost horký výpar, po čase jsem z toho začal chraptit. S Flowermate takový problém vůběc nemám a chuťové vyznění materiálnu mi taky přijde o dost lepší u Flowermate.
Původní příspěvek od hightweek To opravdu stojí ten stolní vapík méně než kapesní?
Je to opravdu takový rozdíl? Zkoušel jsi nějaký přenosný (prosím případně typ) vaporizér?
Díky moc.
Mám již pár let Arizer Extreme Q = upgradovaný V-Tower - má navíc jen větráček na nafukování sáčku/balonků. Je to zbytečnost.
Dříve jsme měl 2 plynové Iolite a potom i WISPR. Bohužel jsou velmi poruchové a nelze u nich nastavovat teplota.
Teď mám jako kapesní na výlety Pathfinder V2 za "pár korun" a nemám si na co stěžovat - je inzerován i v místním bazaru .