Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja o ledkach v podstate nic newim,ale jsou jen dve mista kde koupit neco dobryho,bud frynk,zdejsi frája pres svetla nebo ledideal,firma co taky stavi fajn svetla.
od nikoho jinyho bych si ledku nekoupil.....
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Vzhledem k cene, ktera je na GS podezrele nizka, bych tipoval, ze se nejedna o nic zavratnyho. Samotnej vyrobce ani neuvadi co za cipy do sveho vyrobku pouziva a proto bych se tomu radeji vyhnul. Uprimne, radsi bych vzal nejakej DIY set od alucraftu, sice to nebude vypadat tak hypermoderne, ale kvalita a funkcnost je jista.
Ahoj, byť tebou tak koupím ty nové desky s účinností přes 209 lm na watt od ledidealu Mám je taky a teď pojedu druhé kolo. Takovou účinnost v 70 watech nenabízí nikdo. Jsem začátečník a moc mě to chytlo. Nenech se napálit nějakou diskotekou.
Diky pratele a kamaradi.. kazda rada draha
jesta jedna amaterska..
koupit tedy box na ledideal - Komplet Led grow box“L“ sice vetsi pocatecni investice, ale za par kol by se to melo vratit ne?
bo klasickej sodik 250w cca 80x80?
jde mi hlavne provoz.naklady a hluk.. potrebuji cca 250g za kolo na vlastni spotrebu..
co myslite mudrcove ??
diky dik