Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Luubaane , vzdyt jsem ti uz na tohle rano odpovidal do PM, tak proc
se me teda na to ptas , kdyz me neveris a stejne tu kvuli tomu zalozis vlakno?
Uz se me na nic teda neptej.
Daj cca 40 - 50cm. Podla ofukov a teploty.
A ked zacne javit znamky spalenia tak podvihni.
Neda sa to presne specifikovat, kazdy strain znesie nieco ine.
Primarne jde o to, aby byl osvicenej dobre prostor. Pokud mas winga osvedcilo se me okolo 60cm, jde o to aby se ti svetlo co jde do boku odrazelo od sten a neslo to primo na vrcholky rostlin. Diky odrazu je potom i stred lepe osvicenej.
Zajímavé... Vyzkouším Teda já to. Právě vždycky dával co nejniž s tím aby mě to právě prosvítílo co nejvíc do hloubky ale logicky přes ty velký listy se to nedostane... Zkusím dát Teda výš
Hele to asi ma, ale kdyz to das tak, ze to akorat vyjde na plochu kytek budes mit prepaleny kraje od svetla, zacnou ti svetlat a kytky stejne veskery to svetlo nepoberou, kdy to na ne pujde z odrazu, zuzitkuji vice svetla. Je to ale jen ma teorie, ale potvrdilo se me to , kdyz jsem chtel blahove osvitit celej box 6kilem. Kytky v krajich kam sla vetsina svetla diky wingu byly vybledly a pod svetlem, kam slo mnohem mene svetla bylo vse brcalove zelene. Celkovej vysledek marnej.