Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar borci mam trošičku větší problém, mám tady posádku superskunku pod zatím 4kouli na růst. Hnojky mám od JIDB, + dokoupeni a s dobrejma zkušenostmi call mág + vítá Race, hydro je kokos od canny + spodek keramzit.. Micham 5,8-5,9 pH výtok podobný akorát menší EC když namícham 1 třeba vytece 0.6.. Vlhkost 60-75% teplota noc 17cca den 23.. Odtah a ofuk non stop..
Dokáže mi prosím někdo říct co zlepšit nebo co dělám špatně? Jinak mám kvalitní kalibrovaná merak, klíny byly zakoupeny v malých Rw pak přesazeny do velkých RW a pak kokos
Každou radu ocenim dík chlapi, viz. Foto
Tak ono si myslím že ale kdyby bylo těch 17 tak by to neudělalo taky randál ne? Minimálně vita Race používám už dlouho k JIDB a vždycky top, zkusím tedy mít minimálně 20 pořád a uvidime
Oks, zkusím tedy proplach kolik bych měl tak cca vlít do jednoho květníku 6l objem ? když proleju tak hned pak zalít s hnojivy nebo třeba až druhý den ?
Par litru urcite, udelej to treba nad vanou. A zalivku s hnojivy az tu dalsi, at se trochu proberou. Hnojiva mas velmi dobre, takze nechapu ty problemy pokud dodrzujes davkovani.
Udělám tedy ten poplach, aspoň 3-4 litry na květník snad to něco pomůže, jinak cal mag jsem použil zatím jen jednou jako zálivku a jednou jako postřik,
Uvidíme díky za rady zatím
To je přesně ono. Cal-mag se tu šíří jak lavina. Co jsem pochopil, tak by se měl přidávat hlavně pod LEDky, něco jako že díky určitému světlu vyzařovanému z nich kytky právě zpracovávají více těchto prvků 😉
Já osobně jsem cal-mag pod hps nikdy nepotřeboval 😉😉
Jo a propláchnout 6l květník 4l vody je málo. Nevím přesně, ale cca snad troj až čtyřnásobek objemu
Díky moc Pitr, takže v tom případě ho asi vysadim, ten postřik bude bohatě stačit ten vita Race.. . Jinak pruplach v tom případě nereálný, budu doufat že se to zprávi, nové lístky co se za 3 dny vytvořily už jsou pěkné jenom špičku maj spalenou takze asik fakt ten cal mag
Ale nejdriv nez bych proleval bych vyskousel zmerit to PH kokosu, jake ma skutecne PH , ne jenom ph vytoku, to je nic nerikajici a zkresleny kratky casovym usekem.
Vem dve hrste z kvetinancu kde maji kyti deficity a dej do pul litru destilky , cca 6x do ty hodiny promichej a nech hodinu pusobit, pak zced , vrat kokos zpatky do kvetinacu a zmer ph ty zcedeny vody a zjistis jake ti panuje skutecne PH v kvetinaci.
A kdyz bude mimo tak pak az teprve bych proleval.
Naposledy upravil Madical-Strains 19-12-2018 v 10:28 AM
Supr, zkusím zatím díky moc 😉😉
Sere mě to protože X kol v kokosu s luxus výsledkem a tedka přijde snad cal mag na zkousku a ono pass.. A já že si prilepsim..